„Ar trebui ca liderii Europei Occidentale să fie trimiși la Doha, în Qatar, sau oriunde în Arabia Saudita, să ceară azil acolo”

1

Ahmed Aboul Gheit, președintele LigiiArabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez Tian Wei. Jurnalista l-a întrebat pe Ahmed Aboul Gheit:

– De ce imigranții nu vor să vină în țările arabe?

Ahmed Aboul Gheit: Este foarte simplu: pentru ca noi nu facem diferențe între oameni! Atunci când trec frontierele noastre și cer azil, următorul pas este că trebuie să semneze un document care îi obligă să respecte toate drepturile și legile țărilor noastre, și care stipulează că în caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnați, în procedură de urgență accelerată, la aceleași pedepse ca și populația locală (care pot merge în unele cazuri până la pedeapsa capitală) și vor fi trimiși înapoi în țările lor atunci când își vor termina executarea pedepsei. De asemenea, noi îi obligăm să semneze un acord care prevede ca ajutorul financiar pe care îl primesc pentru integrarea în țările noastre trebuie să fie rambursat integral în doi ani de zile, în caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate și vor fi expulzați definitiv în țările lor. Dacă cineva nu știe să scrie și să citească, acesta își va pune amprenta pe document. De asemnea nu este acceptată nicio scuză de genul “nu cunosc cultura locală”, ceea ce este greu de crezut în cazul persoanelor de origine arabă, și acest gen de scuze nu sunt luate în considerare.

– Nu găsiți prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentala este mult mai suplă ca dumneavoastră.

Ahmed Aboul Gheit: Deloc! Pentru că dacă eu caut refugiu și cer ajutor în altă țară, găsesc că este datoria mea absolută să mă supun, cuvânt cu cuvânt, legilor acelei țări, în caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace. Europa Occidentală va sfârși prin a se trezi și a privi realitatea în față. Ar trebui ca liderii Europei Occidentale să fie trimiși la Doha, în Qatar, sau oriunde în Arabia Saudita, să ceară azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu.
Acolo se vor trezi! Și asta îi va face să judece, nu-i așa?

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.