Cum știi că ești progresist?

0

Nevasta și copiii sunt ai statului și ești împăcat cu asta.

Casa în care locuiești este a băncii, tu plătind-o dublu în 20 de ani, și ești împăcat cu asta.

Jumătate din timpul tău de adult îl oferi corporației, și ești împăcat cu asta.

Cam 40-50% din banii pe care-i muncești merg la stat, și ești împăcat cu asta.

Mașina pe care o conduci în timpul liber este a firmei de leasing, tu plătind-o spre dublu în 4-5 ani, și ești împăcat cu asta.

Ai băgat bani în bitcoin la 10k, acum fiind 3k, și ești împăcat cu asta.

Parlamentarii aleși de tine votează cedarea resurselor țării tale, pe aproape nimic, unor corporații private străine, și ești împăcat cu asta.

Propaganda globalistă (pro-lgbt, limitarea drepturilor individuale, multiculturalism, pro-migrație, neomarxism, neoliberalism, bugete mari pentru servicii) ocupă 90% din media, și ești împăcat cu asta.

Huiduiești Catedrala Mântuirii Neamului, dar nu spui nimic despre moschee, și ești împăcat cu asta.

Când jandarmul te lovește zici că e abuz, dar când un om nevinovat rămâne 42 de luni la închisoare taci, și ești împăcat cu asta.

Clamezi democrația, dar nu respecți rezultatul alegerilor, eșuând să-ți mobilizezi propriul electorat, și ești împăcat cu asta.

Dacă se taie salariile și pensiile atunci taci, dar dacă se reduc taxele, și cresc veniturile, atunci protestezi, și ești împăcat cu asta.

Ești pro-avort și pro-homosexualitate simultan, dar ești împăcat cu asta.

Și ecologist și consumerist, dar ești împăcat cu asta.

Pro-droguri, pro-home schooling, anti-educație convențională, dar critici lipsa educației la generația tânără, și, desigur, ești împăcat și cu asta.

Când politicienii încalcă legea strigi „pușcărie”, dar, când procurorii sau judecătorii încalcă legea, ieși în stradă în semn de sprijini, și ești împăcat cu asta.

Când politicianul nu-și declară acumulările, urli „confiscare!”, dar când ONG-urile refuză să-și transparentizeze finanțările și sponsorizările taci mâlc, și ești împăcat cu asta.

NU se fac spitale și urli că de ce nu sunt bani, urli că se fură, DAR când se cresc pensiile speciale, îți dispar toate întrebările, iar atunci când multinaționalele cară profiturile în offshore-uri, nu ieși în stradă, și ești împăcat cu asta.

Statul îți poate injecta în trup oricând, orice, dar tu ești împotriva legii antifumat sau a impozitării consumului de zahăr, și ești împăcat cu asta.

Preferă regresismul, dacă asta numești TU „progresism”.

Autor: Aurelian Popa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.