De ce avem atâția revoluționari?

0

După anunțul făcut de procurorul torționar Augustin Lazăr, despre finalizarea „Dosarului Revoluției”, îmi pun firesc câteva întrebări, la care încerc să și răspund! În Decembrie 1989 a fost Revoluție, sau Lovitură de Stat? Torționarul Lazăr spune că a fost Lovitură de Stat, iar eu știu că a fost REVOLUȚIE! Ce spun Asociațiile de Revoluționari? Nimic! Păi, dacă a fost Lovitură de Stat și nu Revoluție, de ce avem mii de revoluționari care primesc de la Statul Român multiple avantaje, inclusiv considerabile sume de bani pentru merite deosebite în Revoluția din Decembrie 1989? În situația în care aceste asociații și noi toți admitem că a fost lovitură de stat, atunci nu avem revoluționari, ci participanți la Lovitura de Stat și trebuie să le anulăm urgent drepturile acordate! Poate se sesizează și Curtea de Conturi a României și declanșează procedura de recuperare a banilor și a bunurilor acordate ilegal acestora. Eu totuși consider că a fost Revoluție, iar participanții cu merite deosebite primesc pe drept avantajele menționate anterior, însă dacă organizațiile de revoluționari sunt de acord cu punctul lui de vedere, trebuie acționat în consecință! După torționarul Lazăr, puterea a fost luată într-un mod ilegal de la Ceaușescu și de la PCR și, continuând raționamentul lui, trebuie să o înapoiem partidului ce a condus destinele României până în Decembrie 1989.

Miliția și Securitatea nu au nicio responsabilitate pentru ce s-a întâmplat la finele lui 1989, pentru că ele nu au tras în revoluționari, ci în participanții la ilegala lovitură de stat, apărând ordinea constituțională a României Socialiste. Deși sunt foarte multe de spus, mă opresc aici cu întrebările și răspunsurile, considerând că nu merită să-i acordăm atâta atenție unui torționar dovedit, care continuă să ne maltrateze inteligența! Dumneavoastră ce spuneți, domnule Iohannis, e normal să îl protejați într-o asemenea maniera pe TORȚIONARUL Lazăr? Scuzați! Am uitat că domnia-voastră îl apreciază foarte mult și aveți dreptate: cum să îl acuze un reprezentant al unei Organizații Naziste pe unul că este torționar, când naziștii au fost cei mai mari torționari ai lumii… Așa ne trebuie dacă am uitat vechile zicale românești: „Corb la corb nu-și scoate ochii” și „O mână o spală pe alta, și amândouă fața”!

PS. Nu vă dați seama, domnilor revoluționari, că veți pierde toate drepturile dacă, în mod eronat și negând adevărul, se va constata că nu a fost Revoluție, ci Lovitură de Stat? Martirii noștri nu vor mai fi martiri, Eroii nu vor mai fi eroi, ci niște participanți, ca de altfel VOI TOȚI, la Lovitura de Stat…!!!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.