Mesajul Mișcării Anonymous pentru cei care l-au arestat pe Julian Assange

6

Salutare cetățeni ai lunii, Noi suntem Anonymous.

Acesta este un mesaj pentru guvernul britanic și cohortele sale din întreaga lume care lucrează pentru a-i reduce la tăcere pe cei care avertizează.

După cum mulți dintre voi știți, autoritățile britanice l-au arestat pe co-fondatorul Wikileaks, Julian Assange, în numele guvernului SUA. Aceasta este o mișcare care a fost așteptată de ceva timp, iar însuși Assange ne-a avertizat despre arestarea sa iminentă. Această arestare și marea persecuția împotriva WikiLeaks și a altora dintre cei care avertizează transmite un mesaj clar că aceste guverne nu se vor opri de la nimic pentru a-și păstra secretele.

Assange este un inamic al statului pentru că a expus crimele, atât ale stângii, cât ale dreptei. Assange a fost forțat să plece în exil după ce a dezvăluit crime de război comise în numele administrației Bush cu videoclipul «Daune colaterale», care a fost trimis organizației sale de către Chelsea Manning. Videoclipul a arătat dovezi explicite ale crimelor de război comise de militarii americani de peste hotare, dar la acea vreme mulți conservatori au considerat că a pus viețile americanilor în pericol. Câțiva ani mai târziu, Assange s-a trezit pe coridoarele liberalilor, după ce organizația sa a expus o dovadă explozivă de corupție despre Hillary Clinton, chiar înainte de alegerile din 2016.

După demascarea corupției lui Hillary Clinton, Assange a fost etichetat ca agent al Rusiei, deși nu există dovezi care să susțină aceste afirmații. Prin toate acțiunile sale, Assange a demonstrat că este un adevărat jurnalist care spune adevărul despre putere și expune corupția, fie că aceasta este pe stânga sau pe dreapta politică. Era modernă are prea puțini jurnaliști adevărați, încât am ajuns că nu mai avem idee despre cum arată un adevărat jurnalist. În schimb, avem mari discuții despre știrile care emit informații nefondate, care sunt create pentru a vinde povești specifice.

Multe forțe puternice din întreaga lume au lucrat pentru a face acest lucru posibil. Oamenii influenți care reprezintă guvernele Marii Britanii, Statelor Unite și Ecuadorului au pornit toate aceste atacuri fără precedent asupra jurnalismului. Aceste forțe au acționat împotriva popoarelor fără nicio teamă, pentru că ei cred că pozițiile lor de putere îi vor proteja împotriva consecințelor karmice ale realității.

Prin aceste acțiuni, ei aduc lumea liberă mai aproape de o revoluție larg răspândită, și asta este cu siguranță ceea ce e necesar să facem pentru a opri aceste evoluții constante împotriva libertății noastre. Aceasta va trebui să fie o revoluție pașnică care să se desfășoare pe mai multe câmpuri de luptă, inclusiv în spațiul cibernetic, domeniul An0nymous.

Fiecare persoană puternică care a aderat la acestă ordinea a lucrurilor ar trebui să tremure în papuci, pentru că forța internetului este pe cale să fie dezlănțuită asupra lor. Toți, de la CIA, președintele Statelor Unite și până la ofițerii care l-au arestat și dus pe Assange în afara ambasadei, v-ați expus ca dușmani ai poporului și este timpul ca AnOnymous să acționeze în consecință.

Un alt câmp de luptă pe care oamenii liberi ai lumii trebuie să îl domine sunt străzile. Protestele stradale sunt uneori văzute ca un efort în van, dar actuala revoluție din Franța și din alte părți ale lumii dezvoltate ne arată că guvernele se pot înclina față de voința poporului.

Timp de câteva săptămâni, Assange și Wikileaks au avertizat că arestarea este iminentă, iar oamenii din Marea Britanie au avut multe ocaziile de a forma un lanț uman în jurul acelei clădiri pentru a împiedica autoritățile să facă arestarea. Cu toate acestea, nu este încă prea târziu să se întreprindă acțiuni similare. Proteste care să rivalizeze în amploare și intensitate cu recentele demonstrații din Franța ar trebui să cuprindă Marea Britanie, ca răspuns la arestarea lui Assange, și ar putea ajuta să-l protejeze și eventual să schimbe finalitatea în cazul său.

Assange a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace în fiecare an din 2010, când cazul său a început să capteze atenția mass-mediei internaționale și este foarte iubit de oameni din întreaga lume, în special de cei care au inteligența de a vedea dincolo de propaganda care justifică politica externă a guvernului SUA și a aliaților săi.

Din păcate, unitatea nu se simte acum, așa că acesta este un avertisment pentru putere: Eliberați-l pe Assange sau veți plăti!

A venit timpul să ne unim, a venit timpul să ne ridicăm și să luptăm!

Suntem Anonymous!

Suntem Legiunea!

Noi nu iertăm!

Noi nu uităm!

Așteptați-ne!”

Loading...
loading...

6 COMENTARII

  1. Interesele oculte suprimă dreptatea și realitatea obiectivă prin metode specifice ,combinate cu cele mai abjecte mijloace de anihilare.Assange și E.Snowden rămân oamenii care au făcut cele mai importante dezvăluiri, omenirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.