Trenurile olandeze și caprele din Eritreea

1

Lui Ahmed îi place să meargă cu trenul. În Olanda e foarte plăcut să mergi cu trenul. Mai ales când ai 19 ani și tot viitorul înainte ta… ca Ahmed. Ahmed a venit din Eritreea. În Eritreea, nu-i plăcut! Eritreea nu numai că nu are viitor, dar nu prea mai are nici trenuri. Și alea, câteva, pe care le are, sunt foarte vechi, de pe vremea colonialiștilor. Nemernicii, exploatatorii și sângeroșii, aia, de colonialiști. Eritreea a avut un trecut – colonial și întunecat -, iar în prezent are islam. De aia nu are viitor. El, Ahmed, de asta a venit în Olanda: pentru viitorul lui, al Olandei, și pentru că îi place să meargă cu trenul. Și fetele. Îi plac și fetele: 13- 15 ani. (Mai în vârstă, nu. Alea mai în vârstă le-a lăsat altora. În Olanda, ca peste tot, de altfel, au venit, și tot vin, foarte mulți din țări cu un trecut întunecat și fără niciun viitor. Unii dintre ei se ocupă și de fetele, sau femeile, mai în vârstă) Lui Ahmed îi plac fetele olandeze care merg cu trenul. Cu trenurile lui. Cu compartimente discrete, în care fetele stau singure. Singure până intra el și le făcea conversație. Pentru că voia să învețe olandeza. Voia să se integreze. Le făcea conversație la început. După conversație le punea mâna pe sâni. Sau chiar în timpul ei. Și pe fund. Și chiar între picioare. Scuze! Cu forța. Și tot cu forța le lua limba în gură – am spus că voia s-o învețe foarte bine. Cu forța, pentru că ele nu voiau. Din cauză de rasism, mai mult ca sigur, fetele olandeze, și femeile olandeze, nu agrează să le pui mâna, între picioare, cu forța. Nici să le apuci de tzâtze, cu forța. Sau de fund. Caprele din Eritreea nu sunt așa. Ele nu zic nici pâs, dacă le pui mâna pe cur sau pe tzâtze. Mai mult ca sigur pentru că le place. E și chestie de civilizație. Caprele din Eritreea sunt civilizate. Nici femeile din Eritreea nu zic nimic. Sau din Afganistan. Sau din oricare altă țară cu trecut întunecat, fără viitor, dar cu islam. Lor, femeilor din Eritreea, nu le place cu forța, dar așa e cultura acolo. N-au ce să facă. Se numește civilizație. Și toate civilizațiile sunt egale. Așa e frumos să spui acum. Fetele olandeze nu sunt însă obișnuite cu genul ăsta de “schimburi culturale”. Se vor obișnui, în cele din urmă. Se vor civiliza și ele. Pentru că viitorul se va numi Ahmed. Sau Mohammed. Și le pune deja mâna între picioare. În cazurile fericite doar mâna. Oricum, el, Ahmed, le-a răsplătit astfel pentru conversația plăcută. Plăcută pentru el. A “conversat”, în tren, de-a lungul și de-a latul Olandei, cu douăsprezece fete. Astea sunt cele care au reclamat. Care au reclamat au fost înregistrate, restul nu. Nu toate fetele olandeze sunt rasiste. Nerasistele nu deranjează poliția. Ca în Germania. Acolo, dacă ești violată și taci, ai scăpat. Te-ai evidențiat din punct de vedere social! Nu ești rasistă! Acolo, treptat, femeile vor înțelege că mai bine capre din Eritreea decât naziste.

Procurorul republicii olandeze a zis că este înspăimântător ce li s-a întâmplat fetelor. Mai ales că, fiind în tren, nu aveau unde să fugă. (Oricum, acolo, chiar dacă nu e în tren, o femeie tot n-are unde să fugă. În Danemarca, în Suedia, în Germania, în Norvegia, în Finlanda, e mai rău ca în Olanda. Mult mai rău! A constatat asta, recent, și Amnesty International. Care zice că guvernele acestor țări nu fac nimic să oprească valul de violuri. N-au cum, chiar dacă ar vrea: „valul de violuri” a fost legalizat de ONU și UE. Din cauza asta, cine nu vrea „val de violuri” e rasist)

Ahmed a motivat că suferă de „tulburări de adaptare”. S-a scos! Pentru a nu-i agrava suferința, justiția olandeză îl va condamna cu suspendare. Sau îl va pedepsi cu „ore de muncă în folosul comunității” – justiția olandeză este o justiție socială. După care, Ahmed va lua din nou trenul. S-o pună de niște “conversații sexuale”. Viitorul îi aparține, are tot timpul. Pentru că Eritreea nu are viitor, caprele vor rămâne, în cele din urmă, singure.

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

 1. Asa si?!
  Vinovatii tac malc de violuri si alte nenorociri.
  Vinovati suntem cu totii ca acceptam si ne complacem in mocirla globalista!
  Ia sa se rascoale toate tarile Europei impotriva globalistilor, sa vedeti cum renunta la planul asta diaboic!
  Pai ce facem?!
  Noi femeile, o sa ajungem sa purtam chiloti de tabla anti-viol!!
  Asa democratie n-am nevoie!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.