„Elitele au organizat „invazia” migranților pentru a importa o clasă de slujitori care să-i înlocuiască pe europeni”

2

Intelectualul francez Eric Zemmour susține că elitele au organizat o „invazie” a Europei prin imigrație în masă, iar scopul principal a fost pentru a importa o clasă de slujitori care să-i înlocuiască pe europenii care nu mai sunt dispuși să îndeplinească munci necalificate, potrvit activenews.ro.

Extrem de popular în mediile conservatoare, jurnalistul a vorbit despre principalele motive pentru care establishmentul a făcut să crească imigrația în masă prin intermediul valului uriaș de refugiați: „Astăzi, organizarea economică a lumii se bazează pe orașe și metropole mari unde trăiesc câștigătorii globalismului. Iar acești câștigători ai globalismului, care sunt conectați la lume, au nevoie de slujitori. Iată: au nevoie de slujitori pentru livrarea sushiului, pentru a le aduce pizza, pentru a le crește copiii, pentru a lucra în restaurante, pentru a lucra oriunde în orașele mari. Iar slujitorii din vechile popoare europene – francezii, englezii, nu vor. Ei nu mai vor; ei simt că nu mai pot face aceste munci, considerând că nu sunt plătiți suficient, și așa mai departe. Prin urmare, în ultimii douăzeci de ani a avut loc o întreagă acțiune dirijată în scopul de a scăpa de acele popoare originale, care nu vor să facă muncile pe care sunt puse să le facă și a le înlocui”

Occidentul este implicat într-un „război civilizator”, provocat de elita care a orchestrat o „invazie” prin migrația în masă, iar sutele de milioane de migranți, în majoritate africani, care vor intra în Europa în următorii 30 de ani vor duce la o „nemaivăzută răsturnare demografică”.

„Avem elite care organizează invazia”, iar globaliștii tratează persoanele ca și cum nu ar avea rădăcini.

„Universalismul creștin a fost înlocuit de un universalism nebunesc, care crede că fiecare om este un individ fără rădăcini și că omul este redus la starea de consumator. Deci, el poate fi din orice cultură, indiferent de rasă și de origine; nu contează, atâta timp cât poartă Nike. Acesta este universalismul consumatorilor”.

Potrivit lui Zemmour, în loc ca migranții să fie asimilați culturilor țărilor europene, s-a întâmplat exact invers: europenii au fost asimilați culturii invadatoare.

Zemmour a fost amendat în 2018 de Curtea Supremă din Paris cu suma de 5.000 de euro pentru incitarea la ură împotriva musulmanilor pentru că a vorbit despre „invazia musulmană” cu care se confruntă Franța de peste 30 de ani și a avertizat asupra riscurilor unui război civil religios în Franța.

În această țară, la sfârșitul lui 2014, avea un succes enorm o carte intitulatǎ «Sinuciderea francezǎ», semnatǎ de acest ziarist devenit controversat, Eric Zemmour. Vânzǎrile au ajuns la cifra astronomicǎ de 500.000 de exemplare, ceea ce a reprezentat un veritabil fenomen de societate şi de librǎrie.

Zemmour nu a fost însă apreciat de toți, deși mediile de informare i-au acordat spaţii vaste. Drept pentru care cartea s-a vindea chiar și în ritmul de 5.000 de exemplare pe zi. Scriitura se constituia într-o radiografie a „catastrofei” care pândeşte Franţa, după ce, în ultimii 40 de ani, țara nu a făcut decât sǎ se scufunde, în vreme ce individualismul a dominat o lume în care liberalismul s-a debarasat de toate normele şi de orice autoritate instituţionalǎ. Rezultatul va fi că umanitatea se va întoarce la o „stare de barbarie, de sǎlbǎticie”.

Pentru Eric Zemmour ultimii 40 de ani sunt expresia unui declin continuu și consideră mişcarea din 1968 vinovatǎ de distrugerea tuturor formelor de autoritate. Elitele politice şi economice ale Franţei nu au fost decât nişte „agenţi” care au distrus ordinea impusǎ de generalul De Gaulle dupǎ rǎzboi şi au demolat fundamentele pe care le avea acestǎ lume. Au fost demolate „naţiunea, creşterea economicǎ, familia, educaţia”.

Chiar contestatarii săi au fost nevoiți să recunoască că Eric Zemmour exprima spiritul de „rezistenţǎ” al multor francezi faţǎ de de actualele evoluţii ale societǎţii şi mai ales faţǎ de globalizare.

Eric Zemmour se autodefineşte ca un evreu de origine berberǎ, iar politologul Philipe Braud spune despre el: „Eric Zemmour îşi poate permite sǎ spunǎ anumite lucruri pentru cǎ aparţine unui grup care a fost o victimǎ a regimului de la Vichy. Când faci parte din tabǎra victimielor îţi este mai uşor sǎ relativizezi crimele cǎlǎilor”.

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. Sa nu uitam ca aceasta migratie in Europa a fost planificata la Barcelona in anul Olimpiadei iar pentru USA prin 2000 si planul -program e finalizat prin “Pactul ONU pentru migranti”

    • eu i as trimite pe toti semnatarii protocolului de la Marakesh in toiul noptii prin acele cartiere ” enclave” musulmane mai ales cele din Suedia , Germania si sa vedem daca scapa cu viata de acolo ce zic dupa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.