„Societatea Românească este într-o stare de război continuu. Eu zic STOP!”

1

„Aproape o săptămână de când sunt în Rusia. Nu am să scriu despre aici, ci despre acasă. Fiind prins cu tot felul de chestii pe aici, nu prea am mai avut timp să citesc mare lucru din ce se întâmplă în țară și din ce se scrie pe Facebook. Deja din a doua zi am observat că am o liniște ciudată în cap. Astfel, am început să evit să citesc, chiar și atunci când din obișnuință deschideam barbutul (facebookul). Și uite așa, după o săptămână, am o mare liniște în cap și suflet. Ce relaxare…

Este minunat să mergi într-un loc și să nu înțelegi mare lucru din posibilele conversații. Astfel, ești la distanță de toate intrigile sociale, politice, partz…din care…oricum nu prea poți schimba mare lucru. Mă simt ca un rănit dus în spatele frontului, la pat, știrile de pe front lăsate la ușa salonului.

Societatea Românească este într-o stare de război continuu. Nu știu dacă și aici este așa, pentru că nu înțeleg limba. Am mai stat în Germania, în Franța, în America… nu părea așa. Și acolo eram destul de …nu prea mă interesa …mă interesa ce fac eu, ce fac cei apropiați mie. Nu aveam pretenția că pot eu schimba politica doamnei Merkel sau pe a lui Obama. Nu îi simpatizam, dar nici nu mă trezeam dimineața gândindu-mă la ei. În România, am ajuns volens-nolens în mijlocul unei petarde explodate. O explozie continuă. M-am frământat zi de zi, am intrat în vârtej, m-am agitat, m-am exprimat, am făcut spume, am zis adevărul …Adevărul? Ce naiba este adevărul până la urmă? Adevărul cui? Zece postări pe zi. Ce a zis ‘ala’ …reacția mea, reacția lui x la reacția mea, reacția lui y la reacția reacțiilor reacțiilor reacției. Certuri cu oameni pe care nici nu îi cunosc …Ne înjurăm, ne denigrăm, ne terorizăm. Toți, bineînțeles, o facem pentru bine, țară, patrie, adevăr. Ce este adevărul?

În timpul ăsta, crezând că salvez țara, copiii mei cresc pe lângă mine, eu îmbătrânesc, uit să ne salvăm pe noi, cercul restrâns. Mai toate discuțiile de la toate mesele sunt centrate pe politică, usr, psd, dragnia, iohannis, etc. Cine sunt până la urmă oamenii ăștia în viața mea?

Această săptămână, mai presus de toate, mi-a amintit că există o realitate unde toate aceste lucruri nu există. Noi le dăm putere, lăsându-le să intre în viețile noastre, devenind și noi parte, unii chiar parte marcantă, din rahatul ăsta. Eu zic STOP!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Poate încetati să mai slujiti hotii din românia și după veți vedea că nu mai este așa mare agitație.
    Dar pentru că eu sunt românul care susține jos hoții din toate partidele nu am să fiu niciodată de acord cu tine care ești un român fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.