„Europa provoacă invazia deoarece continuă să plătească beneficii sociale”

0
Vladimir Putin steagul Rusiei

„Țările europene provoacă invazia în masă a acelui continent, deoarece continuă să plătească beneficii de bunăstare sociala non-albilor care intră acolo, și această intrare a migranților nu se va opri până nu se vor opri efectiv plățile”, a spus președintele rus Vladimir Putin într-o declarație emisă în urma discuțiilor purtate cu premierul ungar Viktor Orban la Moscova

Putin a mai spus că „Uniunea Europeană ar trebui să abordeze imigrația, nu să aștepte ca problema să se soluționeze într-un fel”.

„Dacă cineva încurajează migrația cu beneficii sociale mari și alte plăți, de ce ar trebui să se oprească acest flux?”.

„Fără îndoială, este de datoria colegilor noștri din Europa să decidă singuri ce este mai bine pentru Europa și europeni”.

Putin a subliniat că invazia a fost „constantă”, dar că țările de origine ale invadatorilor par să se fi schimbat odată cu trecerea timpului.

„La început, erau persoane din Siria, din Irak, din alte țări din Orientul Mijlociu. Acum este Africa Subsahariană”.

Rusia se confruntă, de asemenea, cu „provocările migrației, dar acestea sunt destul de diferite de cele care afectează Europa”.

„Rusia nu are granițe comune cu țările din care se reunesc refugiații, iar majoritatea celor care intră în țară provin din statele post-sovietice. Mulți dintre acești oameni vorbesc limba rusă și sunt mai ușor de integrat în societatea rusă”.

Există o mulțime de probleme [și în Rusia]. Inclusiv pe piața muncii”.

„Europa, la rândul său, se confruntă cu un flux de oameni dintr-o cultură complet diferită, ceea ce face ca adaptarea lor să fie un proces foarte complex. Aceste probleme trebuie soluționate în cadrul Uniunii Europene”.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.