Conjurația idioților

2

Am fost mustrat foarte vehement de către Asociația Mafioților de Pretutindeni că le-am adus grave prejudicii de imagine, folosind fără discernământ termenul „mafiot” cu referire la autoritățile statului român. Evident, m-au acuzat de multe chestii, cea mai blândă acuzație fiind că nu am proprietatea termenilor. Inițial, mi-a cam sărit muștarul… Apoi, ascultând argumentația logică și coerentă a mafioților, am fost nevoit să le dau dreptate.

La butoanele statului român nu se află niciun fel de mafioți. Se află doar niște găinari idioți și obezi ce se cred mafioți. Dar ei sunt doar idioți și imbecili iresponsabili. Nenorocirea și GHINIONUL nostru este că idioții sunt mult mai dăunători decât PENALII și MAFIOȚII inteligenți. Sutele de mii de idioți care care constituie și exercită autoritatea statului român nu au scrupule, bun simț sau remușcări. Ei rod ca niște șobolani obezi la temelia statului și nu pricep și nu le pasă că își taie și lor craca de sub picioare.

Nu există frăție mai trainică decât cea a imbecililor. Nicio frăție nu-i atât de sudată, nici măcar frații de sânge nu pot fi atât de solidari între ei cum sunt idioții din funcțiile publice. Se înțeleg perfect unii pe alții, se acoperă, se protejează, se promovează reciproc și vor face zid de apărare în jurul unui coleg ajuns din greșeală în lumina reflectoarelor. În schimb, vor fi nemiloși cu orice intrus cugetător ajuns accidental printre ei. Îl vor expulza rapid, ca pe o măsea stricată.

Conjurația idioților români se poate felicita. Și-au plantat oameni de-ai lor în cele mai importante posturi. „Evoluția” asta este promițătoare și va continua neobosită până își vor vedea obiectivul îndeplinit: „Doar idioți în funcții publice!”.

Acum mai aveți vreo speranță că se va face vreo lumină în cazul Caracal sau în orice alt caz? Nu, nu se va face nicio lumină! Cum să te aștepți ca niște infractori să se ancheteze pe ei înșiși și eventual să se bage singuri în pușcărie? Ca să ai o asemenea speranță trebuie să ai și o doză corespunzătoare de naivitate.

Demiterea idioților șefi și rotirea lor pe alte funcții de idioți șefi nu rezolvă absolut nimic, este praf în ochi și prosteală în față. Sistemul idiot nu poate fi destructurat decât de sus în jos. Până atunci, rămâne valabil ce-a spus tanti Leana Ceaușescu: „Ați ajuns să vă conducă colegii mei, intelectualii!”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Două erori am găsit în articol:
    1. statul român e fals; se spune statul din România
    2. idioților români e un fals; idioții despre care vorbiți nu sînt români, pentru că românii autentici nu pot fi idioți, oricît de puțină instruire ar avea. Românii toți au bun simț.
    Notă: IDIOȚII, în totalitate și alte neamuri conlocuitoare sînt purtători ilegali de cetățenie. Adică impostori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.