România apocaliptică

0

Dacă pentru o categorie privilegiată de oameni aflați în minoritate, România reprezintă paradisul visat, pentru o altă categorie de cetățeni, majoritar defavorizată, această țară aflată la coada Europei din toate punctele de vedere, înfățișează un tărâm apocaliptic din care ei, cei obidiți, își doresc cu disperare să evadeze. România mileniului III nu dispune de o autostradă care să-i traverseze teritoriul de-a lungul și de-a latul și, din acest motiv, timp de trei decenii au murit 620.000 de oameni în accidente rutiere, ceea ce ne plasează pe un alt loc I rușinos în Europa, ca țara cu cel mai mare număr de accidente rutiere.

România mileniului III are cel mai defectuos sistem de sănătate din UE, lipsit de personal medical competent, dedicat profesiei. Dacă ai ghinionul să te afli într-o stare de urgență, nu vei mai apuca alte zile, dacă nu oferi doctorului sau asistentei tributul cuvenit. Asigurarea medicală în acest caz rămâne doar un drept trecut pe o hârtie. România mileniului III îți oferă învățământ gratuit cu condiția ca, după absolvire, să devii un angajat prost plătit sau un șomer cu diplomă.

România acestui mileniu este țara cu cele mai multe biserici creștine din lume, dar fără niciun Dumnezeu. Desigur, omul are predispoziția genetică programată de-a crede într-o forță superioară lui. Însă Dumnezeu nu sălășluiește între pereții unei clădiri somptuoase ridicată cu zeci de milioane de euro, el se uită la inima omului și la faptele sale.

România este țara în care, dacă suni la serviciul de urgență 112 în timpul în care riști să fii ucis(ă) de vreun psihopat, la celălalt capăt, ți se răspunde în bătaie de joc, iar trupele de intervenție staționează pasiv la poarta criminalului în timp ce tu ești omorât(ă) cu zile.

În România, libera inițiativă în sens constructiv, inteligența creativă și bunele intenții sunt suprimate de sistemul politico-social care se bazează pe apanajele mediocrității.

România este țara în care doar sportivii și elevii de performanță, artiștii talentați și scriitorii cu har mai aduc un dram de bucurie celor copleșiți de rutina zilnică a traiului insuportabil. Cripto-comunismul românesc poleit cu democrație a reușit să distrugă în trei decenii un întreg sistem de valori care ne definea ca națiune înzestrată cu calități speciale.

În România, o parte majoritară dintre cetățeni aleg să nu își exprime dreptul de a vota invocând lipsa opțiunilor politice, pe când o minoritate ignorantă și manipulată acordă votul acelorași călăi politici care ne-au condus prăpăstios decenii la rând.

În România minoritățile etnice sfidează orice limită a bunului simț, invocând drepturi nejustificate, ajungând cu provocările până la stadiul de a ne batjocori eroii și simbolurile naționale. Și toate acestea sub ochii nepăsători ai autorităților. În România, procurorii și polițiștii sunt implicați în trafic de persoane, trafic de droguri, spălare de bani… în complicitate cu clanurile interlope.

În România, numărul avorturilor depășește media europeană și, culmea, aceste atrocități se întâmplă în mijlocul unei națiuni creștine, care blamează decadența țărilor civilizate. Să permiți uciderea unei ființe nevinovate care își cere dreptul la viață este o crimă.

Numai într-o țară ca România, oamenii au inițiativă în mediul online și de acolo din lumea virtuală ar părea că sunt exemplul cel mai bun de cetățeni, în contrast cu realitatea care le afișează adevărata natură: ipocrită, lașă, egoistă și ignorantă.

În România poți face o carieră de succes doar dacă ai relații sus puse, bani suficienți ca să oferi mită sau să lingușești peste măsură, altfel ești condamnat să trăiești periferic.

Doar în România, politicieni își votează salarii și pensii speciale în timp ce majoritatea populației trăiește dintr-un venit lunar mizer care nu poate acoperi cheltuielile totale. Numai românul poate accepta condiția mizeră de cetățean european de mâna a doua.

România este singura țară din Europa care și-a vândut toate resursele naturale companiilor străine în schimbul unor șpăgi primite de către guvernanții trădători. O parte dintre români sunt nostalgici după comunism cu toate că regimurile politice care au guvernat țara din 1990 până în prezent descind din vechiul nucleu comunist.

În România există mulți copii care suferă de foame trăind într-o sărăcie cruntă, iar o mulțime dintre ei sfârșesc abandonați la naștere într-un centru de plasament unde sunt tratați precum animalele.

În România clanurile interlope au pus stăpânire pe marile și micile orașe în cârdășie cu autoritățile care le asigură protecție pentru desfășurarea nestingherită a activităților ilegale. Anual, din România dispar copii, fete și femei fără nicio urmă. Aceste dispariții se datorează traficului de carne vie și prelevare de organe, instituite de grupurile locale sau transnaționale de CRIMĂ ORGANIZATĂ. România este raiul unora și iadul celor mai mulți dintre noi. În definitiv, ne plângem cu toții de situația dificilă, însă cei care vor să schimbe starea de lucruri sunt prea puțini și neajutorați.

Preluare: ziarulnațiunea.ro / Autor: Andreea Arsene

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.