„În 26 de ani, România a fost spoliată de un trilion de euro”

5

În iunie 2019, directorul executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, Călin Georgescu, prezent în studioul TVR, tragea un semnal e alarmă afirmând că falimentul României este aproape: „România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”.

În cadrul interviului, Georgescu a detaliat subiectul, susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la domnia lui Ștefan cel Mare și până în 1989.

„Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989, și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani.

Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste un trilion de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

„România este o colonie furnozoare de materii prime și de formă de muncă. Toți au participat la asta. În 27 de ani a fost doar o promovare malignă a incompetenței. I-a unit un singur lucru pe toți: hoția”.

„Justiția când judecă la ordin și nu judecă din conștiință, nu există. În România nu există justiție, în pușcărie intră doar slugile. Pentru că nu există un vinovat, nu poți să spui: ‘Ăsta este vinovat!’. Este un conglomerat. Și în clipa când unul înșeală drumul către putere și către bani, este înlăturat imediat. Asta se numește slăbiciune umană. Și nu ai cum să o ștergi sau să o înlături nici măcar cu o armă. Sunt lucruri mult mai adânci. Pentru că poporul român este, în primul rând distrus sufletește. Și aici este, în mod special, partea mică și elementar de importantă a ineficienței bisericii. Vedeți, spiritualitatea înseamnă cunoaștere și înțelepciune, nu dogmă și profit. Eu cred că Biserica Ortodoxă astăzi poate să ajute foarte mult și să contribuie enorm la schimbarea în bine a României

„În timp, poporul român a dezvoltat un simț aparte, elogios față de călăii lui”

„România astăzi este condamnată la neputință pentru a fi exploatată. În 1940, când era controlată de Germania, Germania viza doar două lucruri: petrolul și agricultura. Și este valabil și astăzi. Soluția României de ieșire din această stare este pământul și micul producător”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

 1. CALIN GEORGESCU – PRIM MINISTRUL IDEAL
  PENTRU NEAMUL ROMANESC!
  Cel mai pregatit, cel mai capabil, cel mai patriot, ce mai potrivit la moemntul si la locul potrivit!

  PARTIDUL NEAMUL ROMANESC!

 2. Capitanul Evidență. Lucruri pe care le stim toți. Cel putin asa sper. Acum se poate vorbi deschis despre asta, România a trecut de mult de „point of no return”.
  Totuși, cand era membru in Clubul de la Roma, nu era asa ingrijorat de România.

  • GRESITI DRAGA DOMNULE….
   1 INCA ESTEDIRECTORUL CLUBULUI,…ALTFEL NU AR AVEA „SPATE” SA SFIDEZE CORECTITUDINE POLITICA DE ORICE CULOARE.
   2 DIN 1992 CAND INCA SE LUPTA CU MAFIA DIN NATO A PRPUS UN PLAN DE DEZVOLTARE A AGRICULTURII IN ROMANIA.
   3 S-A RETRAS DIN NATO si ONU chiar, fiind singurul Roman si politician acceptat vreodata acolo, pentru ca dictatura globalismului defavorizeaza Romania!
   4 Nu vrea sa intre in coruptia Romaneasca pentru a deveni presedinte sau premier.
   5 VORBESTE DESPRE LUCRURI PE CARE NICI DIASPORA MACAR NU LE CUNOASTE. 50% DIN DIASPORA accel Putin si 70 % din Romania….
   6 Romanii stau cu sufletul la gura DACA devine Cumpanasu presedinte sau nu….asta face Romanul de rand, … comun, cu simplitatea aspiratiilor la Norma,…in general cei cu 8 sau 10 si 12 clase…!
   Sau se duc cu PNL, sau se duc cu PSD,…aceeasi Marie, …alta palarie!🤷‍♀️
   Numai bine!

 3. GRESITI DRAGA DOMNULE….
  1 INCA ESTE DIRECTORUL CLUBULUI,…ALTFEL NU AR AVEA „SPATE” SA SFIDEZE CORECTITUDINE POLITICA DE ORICE CULOARE.
  2 DIN 1992 CAND INCA SE LUPTA CU MAFIA DIN NATO A PROPUS UN PLAN DE DEZVOLTARE A AGRICULTURII IN ROMANIA. ..
  Pe care nici unul dintre partidele, premierii sau presidinti Romaniei nu l- au aplicat…! 😱
  3 S-A RETRAS DIN NATO si ONU chiar, fiind singurul Roman si politician acceptat vreodata acolo, pentru ca dictatura globalismului defavorizeaza Romania!
  4 Nu vrea sa intre in coruptia Romaneasca pentru a deveni presedinte sau premier.
  5 VORBESTE DESPRE LUCRURI PE CARE NICI DIASPORA MACAR NU LE CUNOASTE. 50% DIN DIASPORA accel Putin si 70 % din Romania….
  6 Romanii stau cu sufletul la gura DACA devine Cumpanasu presedinte sau nu….asta face Romanul de rand, … comun, cu simplitatea aspiratiilor la Norma,…in general cei cu 8 sau 10 si 12 clase…!
  Sau se duc cu PNL, sau se duc cu PSD, etc etc …..aceeasi Marie, …alta palarie!🤷‍♀️
  Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.