Cine plăteşte pentru cea mai cumplită evacuare a românilor din România?

7

Nouă români cu studii medii și superioare își părăsesc zilnic țara. Este cea mai cumplită tragedie din istoria poporului român. Cine e vinovat pentru asta și cine plătește pentru golirea României de cetățenii ei?

Aproape jumătate din România muncitoare nu mai e aici.

Zilnic, de 30 de ani, românii pleacă din țara lor. Unii, luptând, având noroc, reușesc să trăiască mai bine acolo. Dar în fiecare există o amputare sufletească, recunoscută sau nu. Dorul de locurile în care te-ai născut există în fiecare. Cine poate vindeca această suferință? Cine decontează umilințele la care mulți – a se vedea sclavagismul din agricultura spaniolă – le trăiesc ca argați ai superiorității băștinașilor înstăriți?

Zilnic România se golește. Este cea mai părăsită țară din lumea civilizată. În 30 de ani politicieni veroși, netrebnici, au vândut industria toată. Acum vând, ca o consecință, români. În treizeci de ani am rămas fără vapoare, fără căi ferate, fără pământ. O jumătate din Transilvania și trei sferturi din Banat și Oltenia sunt pierdute nu în războaie de cucerire ale unor inamici mai puternici, ci prin notariat.

De 30 de ani, cam aceiași politicieni vând iluzii electorale. Nimeni nu le mai crede, dovadă că marea părăsire a acestei minunate țări, care are de toate de la Dumnezeu, alintată și ca Grădina Maicii Domnului, continuă înfiorându-ne pe cei care am hotărât să trăim și să murim aici unde ne-am născut, unde avem mormintele străbunilor.

O nerușinare fără margini a marcat debutul noii, noilor campanii electorale. Se fac iar șosele pe opt benzi, se dau iar pensii atrăgătoare, se fac iar… Munca cu gura a noii clase, calificată să mintă și să se îmbogățească, este din ce în ce mai perfecționată. Perfecționată până la greață.

Cine plătește pentru evacuarea românilor din România, fiindcă cea mai cumplită tragedie din lunga noastră istorie este golirea țării de populație?

Câte erau de făcut aici, câte șanse ucise pentru cei care continuă să plece… De ce, netrebnicilor care, bugetari fiind, aveți cele mai mari averi din univers? Cum de e un politician mai bogat decât unul care a îndrăznit, chinuindu-se cu șpăgile, cu birocrația, cu superioritatea îmbuibată a funcționarului public, să încropească o afacere? De ce e plină România de vile ale politicii și pustie de oameni care trudesc?

De ce pleacă, mă, românii când sunt atâtea de câștigat și de făcut aici? Lighioanelor, netrebnicilor, răsăriți din iadul nebuniei unei țări care și-a pierdut patrioții. Marș în iad, cu averi și conturi cu tot, și lăsați acasă românii să-și gospodărească bunăstarea pe care o merită. Le-ați vândut tot ce-au avut pe nimic. Acum vindeți români pe nimic. Le vindeți sufletul, ceea ce e de neiertat. Redați-le libertatea de a avea țară.

Autor: Lucian Avramescu

Loading...
loading...

7 COMENTARII

  1. Domnule Lucian Avramescu ,va citesc cu placere tot ceea ce scrieti,dar in acelas timp ma cuprinde o stare de ura la adresa acestui popor din care si eu fac parte , adica am ajuns sa ma urasc si pe mine pentru ca nu vrem sa ne TREZIM de sub vraja acestui “cantec de lebada” ingaimat de mari imbogatiti ai momentului
    care au vandut tara spre binele lor si a beizadelelor lor si care continua sa ne ceara votul ,pentru ai LEGITIMA ,in continuare la BUTOANE ,pentru a ne vinde ,cum bine spuneti ,si pe noi !

  2. gunoaie ordinare de politicieni voi trebuie sa platiti pt.ceea ce se petrece in Romania din ’90 pana in acest moment,voi impreuna cu cei care au fost “scoliti”pe banii acestei tari pentru a o ocroti si apara au vandut o strainilor !nu va puteti asemana decat cu boala numita cancer

  3. asist cu durere la tot ce se intampla…mi e sila de politicii care ne au vandut si continua sa ne vanda..Au imbratisar satanismul si au ignorat valorile si credinta…
    nu mai este cale de intoarcere😢

  4. Cam peste tot e asa bogatul comanda iar saracii sufera cred ca ar trebui sa ne rugam pt tara noastra mai mult poate asa Dzeu isi intoarce privirele catre noi si vadarima si dà jos pe cei c’è se cred de neclintit ,si Ceausescu se credea invincibil dar nimic nu e cu neputinta la Dzeu

  5. Romanii trebuie sa dispara pentru ca sunt si vor fi la baza un popor periculos. Incepe simplu prin emigrare, casatorii cu alte etnii si se termina in bataia pustii pentru cei care nu vor sa se lepede de etnia romana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.