Guvernul Partidului Antinațional Neoliberal

2

Partidul Antinațional Neoliberal.
Guvernul Antiromânesc.
Guvernul Orban este un Guvern profund antiromânesc, iar Partidul Național Liberal ar trebui să se numească Partidul Antinațional Neoliberal.
Lingăii Germaniei o să sară acum arși și să spună că „bine că a fost Guvernul Dăncilă bun”, etc, în linia curentului Germanofil care bântuie prin capul lor. Despre Guvernul Dăncilă se poate spune orice, inclusiv că a făcut multe greșeli, principala fiind aceea că nu a continuat măsurile naționale dintr-un Program de Guvernare, dar că ar fi fost un guvern antinațional, nu.

Nu cred că este un secret că de mai mult de 15 ani am declarat public de zeci de ori că sunt naționalist. Sunt naționalist creștin ortodox și iubesc cu toată ființa mea România și acest popor străvechi. Mi s-a spus de multe ori să nu mai folosesc cuvântul naționalist, pentru că poate fi interpretat în sensul peiorativ, și să folosesc „patriot”, patriotism, etc, pentru a nu deranja prea mult Globaliștii. Tocmai, vreau să-i deranjez pe cei care cred că țările și națiunile trebuie să dispară, iar popoarele trebuie să fie transformate în populații de roboți sclavi la dispoziția lor; sunt un adversar crunt al concepției Federative privind Statele Unite ale Europei, Europa Globalistă și Neomarxistă, precum și al distrugerii planificate a creștinismului, ultima baricadă împotriva distrugerii identității popoarelor europene.
Pentru că, înainte de orice, Europa, dar mai ales România, este creștină; și dacă unii, în frunte cu Germania și Franța, lucrează asiduu la distrugerea creștunismului, cu sau fără voi, ăștia de la Bruxelles, mulțumim, dar nu vrem!

Din această poziție – de naționalist declarat -, am susținut măsurile naționale ale PSD și voi ataca în continuare cu toată forța mea măsurile Globaliste și Antinaționale ale trădătorului de țară, sclav al Germaniei, Iohannis, cu țuțarul lui – Ludovic Orban -, susținut de adeptul Statelor Unite ale Europei – Traian Băsescu -, tot un fost președinte la ordinul Germaniei, și ale purtătorilor de țucal al lui Macron- Cioloș, Barna, Coldea & comp.
Ori, tocmai asta au început să facă acești golani ajunși vremelnic în fruntea României: să își pună în aplicare Planul Globalist de vânzare a țării. Bruma aceea de sprijin și de speranță, așa firavă cum a fost, pe care a dat-o Programul de Guvernare al PSD, a început să fie omorâtă din prima zi de vânzătorii de țară Orban, Iohannis și gașca:
Au oprit singurul program care, firav și oarecum empiric, încerca să ajute producătorii agricoli români în defavoarea hipermarketurilor care-i sufocă. Doct, prostul de Orban, fără să înțeleagă ce spune, a sărit să promoveze neoliberalismul sălbatic al Școlii de la Chicago, spunând că statul nu are ce căuta în sprijinul producătorului român. Fără să spună că producătorului român i se ia marfa pe nimic, iar hipermarketurile dublează sau triplează de multe or prețul, într-o perioadă în care UE dă producătorilor francezi – sprijiniți de Cioloș -, o subvenție triplă, în dauna producătorilor români omorâți astfel din fașă; tembelul Orban spune că Statul nu trebuie să se implice în sprijinul producătorului român!!!

Ați văzut un prost și în același timp ticălos mai mare?
A fost doar începutul. Guvernul Antinațional Orban a continuat cu oprirea recapitalizării CEC, cu anunțata scoatere la vânzare pentru străini a Hidrolelectrica și nu s-a putit opri fără să introducă panica în Sistemul de Sănătate, spunând că un reglaj financiar firesc este gaură la bugetul de stat (?!); și cum lucrurile trebuiau să meargă mai departe, au băgat spaima și în pensionari, poate mai „răresc” din ei. Ați văzut cu ochii dumneavoatră cinismul unui păcălici ca Barna, care s-a comportat cu un pensionar cu disprețul specific neomarxiștilor.
Iar toate acestea în doar două zile de la instalare!
Guvernul Orban a ținut să demonstreze șefilor lui din Germania că este un sclav docil și că România este pregătită pentru a fi vândută la bucată!
Nu se pot abține nici măcar până la alegeri!
Poate românii văd astfel cine a ajuns la Guvernare:
Guvernul Partidului Antinațional Neoliberal.

Gelu Vișan

Notă: Spre exemplu, Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea, un proiect iniţiat de Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, ce urma a fi un lanţ de magazine cu produse româneşti, nu a mai fost susţinut de noul ministru de resort, Adrian Oros, deoarece „nu este serios şi nu are impact economic şi social”. Fuseseră deschise două magazine, unul în Sibiu şi unul în Bucureşti, în care producătorii români își desfăceau produsele.

Loading...
loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.