„Omul se culcă sănătos și se trezește mort”

0

„Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara…”. Declarația în aparține Ralucăi Turcanu, vicepremierul PNL, și este legată de cazul de la TImișoara, unde, din cauza unor dezinfectanți periculoși cu care o firmă privată a deratizat niște spații, mulți oameni au avut de suferit, ba chiar câteva persoane, printre care și un copil, au decedat.

Dar trebuie să menționăm această declarație pentru a nu face discriminări, zic! Nu de alta, dar nu ar fi democratic. Atunci când le comitea Viorica, se hlizea tot liberalismul din țară și toți cei care au „pata” împotriva PSD-ului. Trebuie să rădă și acum, bineînțeles, cu condiția să fiți sănătoși și să nu vă fi trezit morți… În plus, trebuie să constate că, pe lângă neadecvare, căciula prea mare pentru propriile posibilități, pe care a arătat-o adesea și Viorica, aceste noi personaje ajunse în fruntea statului manifestă și o aroganță, o autosuficiență, o încredere nețărmurită în propriile forțe, pe care o arată, ca regulă, cei mai mari dintre „proști”, o expresie devenită uzuală în politica românească la sfârșitul lui 2019.

Proverbul popular spune cu înțelepciunea căpătată prin experiența multiseculară: „Prostul până nu-i fudul, parcă nu e prost destul”…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.