Lui Kim Jong-un îi e frică de F16 românesc

3

În această imagine îl avem pe Kim Jong-un, dictatorul nord-coreean, pur și simplu terifiat la aflarea veștii că românii au cumpărat avioane de luptă F 16. Ce nu au reușii americanii au izbutit românii: l-au băgat în speriați, astfel că din galben a devenit alb ca varul. Dar ce l-a transfigurat într-un asemenea hal pe Kim a fost prostia și mizeria românilor. Kim pur și simplu nu poate înțelege cum un popor poate avea niște conducători atât de idioți și vânduți și cum poate fi atât de confuz încât să-i aleagă în continuare. El nu poate concepe că Forțele Armate Române înlocuiesc MIG-urile sovietice îmbunătățite dar vechi de 50 de ani cu avioane de luptă vechi de 35 de ani care nu se mai fabrică de 23 de ani. Kim, care are cele mai noi arme cu care amenință America, nu poate înțelege cum e să investești 700 de milioane de dolari ca să fii cu 30 de ani în urma potențialului inamic, în cazul nostru Rusia, în condițiile în care industria militară inovează continuu. El nu poate pricepe și pace! Pace, pentru că dacă ar fi război, F 16 ale românilor ar fi fix degeaba… Și din motivul ăsta Kim s-a și albit. Dar nici ca alb n-a bunghit strategia…😁

De aceea, atunci când generalii săi i-au detaliat cazul, s-a produs unul dintre momentele în care Kim a vorbit în engleza americană: „What the fuck are you talking about?! Nobody can be that stupid!” („Despre ce dracu vorbești?! Nimeni nu poate fi atât de prost!”).

Bineînțeles că această secvență nu știm dacă s-a petrecut în realitate, dar dacă cineva i-ar fi povestit lui Kim Jung-Un ce se întâmplă în România cu siguranță că așa ar fi reacționat. Kim este un dictator și poporul îi este supus, dar Coreea de Nord are un conducător unic care muncește în interesul poporului său, așa cum înțelege, și are un popor care, de asemenea, are certitudinea că muncește pentru sine, așa cum o face.
Kim și nord-coreenii nu ar putea înțelege cum un popor își permite să aibă asemenea lideri care să lucreze pentru străinătate într-un mod atât de evident, în dauna sa. Pentru că el nu ar fi știut că printre așa zișii politicieni români, jagardelele naționale, cel mai important este concursul și competiția în care se pun bine cu Occidentul, care și trage sforile propagandei din țară și din rândul românilor din străinătate pentru ca ei să fie aleși prin imense operațiuni de manipulare care țin dezbinat poporul, pentru ca manipularea să poată funcționa în continuare, într-un adevărat cerc vicios.
El ar înțelege strategia Occidentului în România pentru că știe bine cât de perfid poate fi capitalismul, dar nu ar putea pricepe cum mai pot românii în continuare să vorbească despre „democrație” și „libertate” într-un sistem condus de niște idioți și care lucrează mai mult pentru străinătate și corporații decât pentru propriul popor. Nu ar putea! Și oare l-am putea condamna?!…

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Nu este singurul care nu înțelege… dar de fapt cei care vor să înțeleagă ştiu că afaceri de genul ăsta ascund de fapt un tribut plătit pentru a rămâne la putere şi în final la posibilitatea de a fura şi pentru sine cât se poate că de plătit plătesc cei mulți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.