Băsescu o suge și din Parlamentul European

4

Turnător, mincinos, scandalagiu, corupt, amoral, mizerabil, bețiv, curvar …Dar a avut un PRINCIPIU în viața lui: Nu a supt-o decât licuriciului mare! „Iranul trebuie tratat cu toată brutalitatea în momentul de față”, spune acum din Parlamentul European, lăudând SUA pentru acțiunea sa de a asasina mișelește un general al adversarilor săi aflat în misiune diplomatică.

Marele felator al României timp de 10 ani respinge pozițiile moderate ale țărilor europene, „licuricii mici”, privind escaladarea confruntării din Orientul Mijlociu și își înfinge cavitatea bucală în falusul erect al „marelui licurici”, SUA, așa cum a tot făcut-o în timpul mandatului de președinte, spunând: „La ultima luare de poziție de la Strasbourg, din luna decembrie, în prezența Înaltului reprezentant [pentru politică externă] Josep Borrell, am atenționat asupra faptului că Europa se desparte în mod radical de SUA în problema Iranului, ceea ce este o mare greșeală”.

„Decât să sug p..a la mai mulți licurici mai mici, mai bine sug p..a la un licurici mai mare”, spunea cel pe care românii (sau „cineva”, prin intermediul lor) l-au ales președinte pentru a-i înfeuda cu totul în datorii externe și stăpânirea străinilor asupra economiei.

Și a rămas fidel acestui ”principiu” de politică externă enunțat „magistral”, precum doar un derbedeu ar pute-o face, chiar și după ce a părăsit funcția de președinte, astfel încât acum, când toți liderii politici de prin lume cheamă la moderație și echilibru, el spune: „Iranul trebuie tratat cu toată brutalitatea în momentul de față … a crede că putem fi parteneri de negociere cu Iranul este o mare eroare. Iranul trebuie pus la punct cât de repede”.

Nu îl interesează că războiul la care s-ar putea ajunge prin „punerea la punct” a Iranului ar putea degenera într-o confruntare mondială cu consecințe fatale pentru întreaga planetă. Nu! El vrea doar să o sugă, pentru că i-a plăcut 10 ani și a intrat în aceea etapă a vieții în care e dominat de nostalgii …sexuale. El vrea să i-o sugă în continuare marelui licurici, pentru că mult i-a mai plăcut și pentru că doar asta l-a făcut mare lider politic și președinte…

„Asta este deosebirea între o superputere globală ca Statele Unite și Europa, care încearcă în mod nejustificat să facă occidentul să vorbească pe două limbi”. Traducem: deosebirea dintre „licuriciul mare” și „licuricii mici”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.