Biserica homosexuală

3

Nu știu, sunt eu retrograd și înapoiat (de fapt, știu că sunt și mai sunt și mândru de asta), dar astăzi, ascultând CNN-ul, am auzit pentru prima dată expresia „gay church” („biserică homosexuală”) și am rămas precum țăranul român pentru prima dată la grădina zoologică, în fața girafei: așa ceva nu se există, nu-i nici capră, nici măgar!

Contextul în care s-a rostit expresia era o discuție din care rezultă că, după cum și-au învârtit progresiv legile, în SUA să arzi steagul american este o manifestare a libertății de exprimare și ești liber să o faci, dar să arzi steagul cu „curcubeleu”, steagul gay (ceea ce făcuse un cetățean, luându-l de pe o asemenea „gay church”) este „hate crime” („crimă din ură”, cum s-ar putea traduce), o infracțiune gravă, pasibilă de închisoare. Relevant, prin urmare, pentru raportul de astăzi dintre patriotism și… „poponarism”, cum s-ar numi cu totul incorect politic ideologia celor pe care îi mai numim încă noi, țăranii, „pe invers”.
Dar, „gay church”?! „Biserică homosexuală”?! De ce?! Nu pot să se roage împreună cu ceilalți?! Au ritualurile lor, particulare, care rezultă din orientarea lor sexuală diferită?! Nici nu pot să mă gândesc! Cum poate exista un context sexual în biserică, o împrejurare în care sexualitatea sau orientarea sexuală să devină relevantă?! Însăși apropierea celor doi termeni nu poate fi decât nepotrivită: „biserică”, o instituție spirituală prin excelență, și „gay”, o persoană definită prin activitatea sa sexuală. Bărbații și femeile se roagă în mod diferit în biserică? Nu. Homosexualii ar putea să o facă?!… Care este sensul existenței unei „biserici homosexuale”?!

În vremurile de glorie ale feminismului ni se spunea că, la fel de bine sau chiar mult mai bine, Dumnezeu ar putea fi femeie. Nu va mai trece mult timp și de fapt e în logica progresismului să auzim că Dumnezeu s-ar prea putea foarte bine să fie gay sau transsexual. Probabil în biserica lor e deja.

Înveți lucruri noi cu CNN-ul… Cum să omori, ca armată americană, generali ai altor țări, Iran, aflați în misiune diplomatică, încălcând astfel toate legile diplomației și internaționale (pentru a apăra „interesele americane” într-o zonă în care, la drept vorbind, nu ai avea ce căuta militar din capul locului) și nimeni să nu sufle o vorbă, în mod explicit, despre mârșăvia ta e o nimica toată…

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Numărul celor “pe invers” nici nu a crescut nici nu a scăzut raportat la numărul populației. Este coparabil cu o bandă de producție – să zicem de anvelope ( nu prezervative 😴, deşi putea să aleg şi acest produs) care la o producție zilnică de 100 de bucăți are – să zicem – 2% rebuturi.
    Vinovați de amploare luată de asaltul “celor normali” de către cei “pe invers” sunt politicienii care posedă mas media şi prin toate canalele posibile inundă până la saturație opinia publică cu scopul de aş impune linia lor politică.
    Pentru asta nu lasă nimica neîncercat şi nimica nu este prea scump. Uitați-vă la o postare (preluare) de astăzi a mea a unei informații despre apariția spre vânzare în magazinele de jucării din Siberia a unor păpuși blonde cu bucle dulci – la prima vedere “fetițe” – numai că la a doua vedere a unui client interesat organele genitale sunt masculine 😴, fotografia a făcut circuitul pe instagram spre indignarea părinților dar s-au mai găsit şi voci tolerante care încearcă să o dea pe o eroare de fabricație. Nimic nu este astăzi întâmplător…

  2. ….. n.am sa inteleg niciodata de ce aceste probleme intime sunt dezbatute si promovate cu atata pasiune ! ar fi normal ca bunul simt sa fie litera de lege si fiecare orientare sexuala sau anomalie de acest gen sa ramana strict in budoar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.