„Sistemul încurajează proștii și proștii îl acaparează!”

5

Vă dați seama ce cloacă e politica asta a noastră în condițiile în care personaje tragicomice gen Andrei Caramitru, Moise Guran, Marian Ceaușescu, Nicușor Dan, Dan Barna, Cosette Chichirău s.a.m.d. au loc în prim planul scenei? Cum adică să se uite cineva în gura lui Moise Guran? Sau a lui Andrei Caramitru?

Cum poate lua cineva în serios aberațiile pe care le spun ăștia? E clar că e ceva putred atât la noi, cât și în sistemul pe care l-am ales. Într-adevăr, democrația are păcatul fundamental de a reduce totul la cel mai mic numitor comun, însă sunt țări care reușesc să compenseze acest neajuns prin promovarea unor personalități menite a echilibra cumva balanța.

La noi e situația cea hidoasă: sistemul încurajează proștii și proștii îl acaparează. De-aceea nu se mai poate respira. Politica e invadată de proști imbecili, cultura de lumpenintelectuali, iar instituțiile statului colcăie de nulități. Sunt convins că mlaștina în care ne scufundăm nu se va putea corecta niciodată, astfel încât singura șansă de contracarare este dezvoltarea unei structuri paralele care să nu interfereze cu statul, sau, dacă o face, să o facă la modul minimal.

Spun toate acestea deoarece, la fiecare articol în care prezint neajunsurile sistemului în care-am fost târâți, mult prea mulți mă întreabă care sunt soluțiile. Singura soluție pe care o văd este ignorarea actualului stat și construirea unui alt stat bazat pe principii solide. Ridicarea de jos în sus, pe fundația solidă a rădăcinilor naționale, a principiilor noastre care ne eliberează, nu pe baza toxicelor ideologii de import.

Treptat, în perioada următoare, o să încerc să creionez ceva mai multe, invitându-vă să participați atât la partea de construcție intelectuală a acestui sistem, dar, mai ales, la cea fizică. Schimbarea României nu se mai poate face decât de jos în sus. Nu vă așteptați minuni că nu se vor întâmpla. Dacă vreți să schimbați ceva, schimbarea trebuie să fiți voi!

Preluare: Trenduri economice / Autor: Dan Diaconu

Loading...
loading...

5 COMENTARII

 1. ,,Corectitudinea politică”
  Azi strigăm trăiască globalismul .
  Pana mai ieri se striga :trăiască internationalismul socialist si se canta Internaționala.

 2. Tot ii trage cu sistemu’…
  CINE „ESTE” SISTEMU’?
  Slugile francmasoneriei, francamasonii- slugi ale talmudistilor bailonieni si ei „insisi” – talmudistii babilonieni cu Sandra Pralong in fruntea acestui … sistem!
  Romania e ocupata dupa ce mass-media a intrat pe mana talmudiustilor babilonieni si slugilor lor si majoritatea a fost tembelizata atat pe calea tv-ului cat si a radioului (care ‘merge” in paralel si chiar dac nu ii dai atentie tot iti baga rahat in cap!) si pe pe calea presei scrise.
  Nu in ultimul rand, pe cale pseudo-artei si – cel mai dur! – pe calea scolii care nu mai invata omul sa devina OM ci omul sa se comporte ca un robot, adica sa devina un idiot … – la ce sa ne asteptam?
  „Lucrand” la mentalul consumatorului de dez-informatii a fost posibil sa fie promovate scursurile aste cu diplome de la studii perverse, imaginar/fanteziste – adica minciuni…. scoli anti-romanesti si anti-crestine.
  De la astea din urma s-a ridicat jegul imoral al clerului apostat care si-l ia pe Satana mentor in egalarea luminii cu intunericul si a minciunii cu Adevarul!
  Nu mai esxista solutie pasnica iar invaza anti-crestina bu poate fi oprita decat cu forta si cu sacrificii reale, dupa ce sint inlocuiti responsabilii dezastrului si intemnitati fara vreo judecata ca e inutil.
  Cand ne-au trebuit 10 ani sa platim datoria de vreo 10 miliarde solutia talmudistya care s-a aplicat a fost asasinqarea lui Ceausescu.
  Cand un idiot a facut acum imprumut in 3 luni de zile cam aceeasi suma, nu se intampla nimic!!!
  Curtea martiala l-ar gasi vinovat si l-ar pedepsi cu maximul de pedeapsa si confiscarea tota;a a orice ar avea.
  –-
  Au facut din Armata un srl de mercenari care nu au treaba cu Romania si nu ii apara nimic – nici granitele, nici poporul, nici independenta – RUSINE si celor care4 au devenit agenti ai mortii cu pretentii de patrioti care se sacrifica!!
  Cu cine sa aduci la normalitate viata poporului roman?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.