„Suedezii vor pierde Suedia în 50 de ani”

2
Femeia musulmana - suedeza

Mona Walter este o femeie somaleză care a venit în Suedia în anii ’90. În Somalia ea nu a fost niciodată religioasă, dar în Suedia a fost mai mult sau mai puțin forțată să meargă la moschee și să poarte hijab.

După câțiva ani s-a răzvrătit, a părăsit islamul și a devenit atee. În cele din urmă a ajuns să creadă în Iisus și s-a convertit la creștinism.

„De mulți ani am încercat să-i ajut pe suedezi să înțeleagă care este scopul musulmanilor: să le preia țara. Primul lucru pe care îl vor face este să ceară tribunalele sharia, la fel ca în Marea Britanie”, spune ea.

Dar mass-media nu vrea s-o asculte pe Mona Walter. Ei o numesc polemică și majoritatea suedezilor resping mesajul ei, pe care ei îl percep ca fiind prea înfricoșător, potrivit blogului de știri Ingrid și Maria.

„Suedezii sunt atât de convinși că legile suedeze se vor aplica întotdeauna în țara lor! Dar întrebați orice englez dacă în urmă cu 30 de ani ar fi crezut că Marea Britanie ar putea avea instanțe legale judecătorești de sharia în 2019. Nimeni nu ar fi crezut că este posibil”.

„Dacă Suedia recunoaște tribunalele Sharia, musulmanii vor avea noi cerințe, cum ar fi permisiunea de a-și conduce propriile enclave fără a interveni societatea suedeză. Scopul final este ca Sharia să domine întreaga Suedie”.

„Și dacă, din întamplare, rămân unele suedeze blonde cu ochii albaștri la acel moment, nu contează. Toate vor fi acoperite cu niqab și burka atunci”, afirmă Mona.

„Ceea ce doresc politicienii musulmani este să schimbe legile astfel încât musulmanii din Suedia să obțină permisiunea de a trăi conform legii Sharia. Ei doresc să-și conducă propriile zone fără a trebui să se supună legilor seculare din Suedia”.

„Acesta este scopul pe termen lung, iar Islamul are multă răbdare. După cum spun ei: ‘Voi aveți ceasurile, dar noi avem timpul’”, continuă ea.

Înainte de alegerile din 9 septembrie 2018, majoritatea jurnaliștilor suedezi au fost isterici cu privire la Mișcarea de Rezistență Nordică a partidului nazist. Ei au primit 2.106 voturi, arătând clar că suedezii nu sunt interesați de național-socialism.
Dar nimeni nu se teme de faptul că Suedia are acum aproximativ un milion de musulmani în țara, dintre care mulți s-au infiltrat în partidele politice pentru a-și promova propriile interese. Întrebarea este ce va fi atunci când musulmanii își vor forma propriul partid în Suedia.

În Belgia, Partidul Islamist a avut un mare succes în ultimii ani, cu obiective politice, cum ar fi transformarea țării într-un „stat islamic 100%” și introducerea legii Sharia. Se spune că Belgia va avea o majoritate musulmană în numai 12 ani.

„Singura soluție pentru Suedia este să înceapă o repatriere în masă a persoanelor care cred că totul este ‘haram’, care nu vor să devină o parte a societății și refuză să se asimileze”.

„Dacă nu facem asta, Islamul va prelua Suedia în 50 de ani. Demografia este foarte clară: într-o sută de ani s-a terminat jocul”, conchide Mona.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. La’s s-o piarda da-i dracului caci , imediat dupa „revolutie „, prin ’92 parca , singura lor grije a fost sa solicite inapoierea unei datorii istorice !!!

  2. CORECT SE RASUCESC VICHINGI IN MORMANT CAND VAD VE FAC URMASI LOR IN DANEMARCA,SUEDIA,NORVEGIA CU MUSULMANI SI CAT DE NAIVI SANT? IN ANGLIA INIMA DE LEU UN SIMBOL AL CRUCIADELOR SE RASUCESTE IN MORMANT CAND VEDE PRIMARU LONDREI MUSULMAN?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.