Totul se poate reconstrui… dacă se vrea!

0

Și totuși, în lumina cunoașterii celor înzestrați de a citi printre rânduri, a acelora care luptă împotriva ignoranței generale, acea stare de hipnoză care creează normalul pe baza fricii, toată această strategie este perimată și vulnerabilă.

Tocmai pentru faptul că mârșavii s-au culcat de mult pe-o ureche, văzând că funcționează, nu s-au mai sinchisit să o îmbunătățească…

Repet, metodele celor care conduc lumea sunt infantile, puerile, perimate, vulnerabile! Vulnerabile, da! Populația care îi apără pe monștri este hrănită de eroi gen Hollywood, invincibili într-un film cu scăpări și cu un scenariu de prost gust și cusut cu ață albă.

Pe de altă parte, foarte mulți membri ai societății, în general, au fost construiți să reziste la alterările ADN-ului moral, etic, social. Ei sunt cei care spun adevărul, acceptând riscul suprem.

Acești monștri trăiesc într-un castel făcut din cărți de joc, clătinându-se constant la cea mai mică adiere. Când vântul se va stârni, babilonia se va prăbuși!

Aproape tot ce se vizionează pe sticlă sau pe ecranele rețelelor de socializare este PROPAGANDĂ!!! Aproape tot… Mare atenție, sunt lansate agende de interes personal ca o pânză de paianjen din care cu greu mai poți scăpa.

Ultima lor armă a rămas mass-media! Fără arma asta sunt morți… Ei speră, nu noi! Ei sunt în căcat până la gât, nu noi! Ei se bazează, încă, pe noțiunea de „divide and conquer” sau „divide et impera” sau, pe românește „dezbină/separă și vei câștiga”.

Se spune că un război se câștigă la sigur atunci când îți studiezi adversarul atât de bine, încât îl vei nimici cu propriile-i arme. Păi știm care este inamicul, l-am studiat și nu ne rămâne altceva decât să-l decapităm. Când noi vom găsi limbajul comun, că, de altfel, vorbim aceeași limbă, dar ne înțelegem separat, abia atunci redevenim Dacii de care ne mândrim. Lăsați EGO-ul!! Conducătorii și artiștii SE NASC! Respectați-i și veți vedea roadele! Nu demonstrații separate trebuiesc… Până și organizarea acestora ridică un semn de întrebare… Unii demonstrează că se taie păduri, alții că s-au tăiat pensiile, alții că nu mai sunt școli, alții că oile sunt de mai multe culori… Și tot așa, împrăștiați, toți vrem de fapt același lucru, dar milităm separat pentru a face jocul hienelor! Strângeți-vă cu toții cei care militați pentru est și vest și nord și sud și militați pentru ȚARĂ!!! LUAȚI ȚARA ÎNAPOI și atunci Țara va avea și est și vest și nord și sud!

Sunt un „patriot de tastatură”, dar deocamdată nu pot face mai mult de atât… Sunt unul dintre cei care, încă, se privește, cu fruntea sus, în oglinda în care puțini au curajul să se privească…

Nu se mai demonstrează pe străzi, fraților! Se face! În tăcere! Deodată! Ca un cutremur! Un tsunami! Punct ochit, punct lovit! Și se poate face! Totul se poate reconstrui… dacă se vrea!

P.S.

„O rugăciune, către ceruri zboară,

O rugăciune, către Dumnezeu,

Mă rog acuma pentru a mea Tară,

Şi pentru tine, Sfânt Poporul Meu”

Versuri Nicolae Furdui Iancu – «Așa-i Românul»

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.