„Urâm Uniunea Europeană și nu ne vom întoarce niciodată!”

12

Într-o ultimă ședință a Parlamentului European la care a participat, înainte ca Brexitul să devină realitate, pe 31 ianuarie 2020, britanicul Nigel Farage, liderul partidului Brexit, le-a fluturat steagul britanic europarlamentarilor declarându-le „ura” sa pentru UE: „Urâm Uniunea Europeană. Nu ne vom întoarce niciodată. Este un proiect rău, nu e doar nedemocratic, ci antidemocratic”.

Brexitul ar putea marca începutul sfârşitului pentru Uniunea Europeană, a declarat miercuri, în plenul Parlamentului European reunit la Bruxelles, politicianul britanic Nigel Farage, în ultima sa intervenţie în calitate de eurodeputat.
În dezbaterea care a precedat ratificarea acordului de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeană, Farage a subliniat că Marea Britanie „nu va reveni niciodată”’ în Uniunea Europeană.
Liderul Partidului Brexit a spus că părăsirea Uniunii Europene „ar trebui să fie apogeul ambiţiilor sale politice”, dar a sugerat că Brexitul ar putea declanşa o dezbatere mai amplă despre viitorul Uniunii Europene.
„Sper că aceasta este începutul sfârşitului acestui proiect. Este un proiect rău, nu este doar nedemocratic, ci este antidemocratic”, a afirmat Farage, motivând cele spuse prin faptul că „dă putere unor oameni, însă fără responsabilitate. Acești oameni nu pot fi trași la răspundere de către alegători”.

„Ce se întâmplă la ora 23:00 în această vineri, 31 ianuarie 2020, marchează un punct fără întoarcere; odată ce am plecat nu ne mai întoarcem, restul sunt detalii”, a spus el.
La finalul intervenţiei, Nigel Farage şi colegii săi europarlamentari din Partidul Brexit au fluturat în plenul Parlamentului European mici drapele ale Regatului Unit, în semn de „Good by!”, şi au început să aplaude, preşedintele de şedinţă cerându-le să „se conformeze reguilor” și să „îndepărteze steagurile”, nu înainte ca microfonul lui Farage să fie „tăiat”.

„Acesta a fost un experiment de care poporul britanic nu a fost niciodată bucuros. Noi am semnat pentru o piață comună, nu pentru o uniune politică, nu pentru steaguri, imnuri, președinți. Și acum doriți și propria voastră armată…

„În 2005 am văzut constituția pe care ați făcut-o. Am văzut cum au respins-o francezii prin referendum. Am văzut cum au respins-o danezii prin referendum. Și v-am văzut pe voi, în aceste instituții, ingorându-i. Irlandezii au avut un vot și au spus ‘Nu’, iar apoi au fost forțați să voteze din nou. Sunteți foarte buni la a-i face pe oameni să voteze din nou”

„Ce vrem de la Europa? Dacă vrem comerț, prietenie, cooperare, reciprocitate, nu avem nevoie de o comisie europeană, nu avem nevoie de o curte europeană, nu avem nevoie de aceste instituții și toată această putere”

„Urâm Uniunea Europeană și sper că asta va începe sfârșitul acestui proiect”

„În prezent, se desfășoară o luptă istorică în Vest, în Europa, în America și în alte părți. Este cea dintre globalism și populism. Și puteți detesta populismul, dar o să vă spun un lucru amuzant: devine foarte popular. Și are foarte multe avantaje: gata cu contribuțiile financiare, gata cu curtea europeană de justiție, gata cu politca comună privind pescuitul, gata cu discuțiile în care să cedăm, gata cu intimidările, gata cu Guy Verhofstadt!”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

12 COMENTARII

 1. Notificarea de urgență a Ministerului Sănătății către public potrivit căreia de această dată focarul de gripă Coronavirus este foarte grav și fatal. Nu mai există leacuri odată ce sunteți infectat.
  Răspândirea sa din China în diferite țări

  Metoda de prevenire este să vă mențineți gâtul umed, nu lăsați gâtul să se usuce. Astfel, nu vă țineți setea, deoarece odată ce membrana din gât vă va fi uscată, virusul vă va invada în corp în decurs de 10 minute.
  Bea 50-80cc apă caldă, 30-50cc pentru copii, în funcție de vârstă. De fiecare dată când simți că gâtul este uscat, nu așteptați, țineți apa în mână. Nu bea mult odată, deoarece nu ajută, ci continuă să mențineți gâtul umed.
  Până la sfârșitul lunii martie 2020, nu mergeți în locuri aglomerate, purtați măști, după cum este necesar, în special în tren sau în transportul public Evitați mâncarea prăjită sau picantă și încărcați vitamina C.
  Simptomele / descrierea sunt
  1. febră mare repetată
  2. tuse prelungită după febră
  3. Copiii sunt predispuși
  4. Adulții se simt de obicei neliniștiti, dureri de cap și în principal legate de căi respiratorii
  5. extrem de contagios

  Pls împărtășiți dacă vă pasă de viața umană!

  • Propaganda ruseasca? Bai „inteligentule”, adica Brexit e meritul rusilor? Nigel Farage e rus? Poporul britanic care a votat democratic iesirea din aceasta mizerie numita UE este tot rus? Cat de idiot poti fi ca sa spui ca ce a declarat un britanic este propaganda ruseasca? Romania, in afara de dreptul cetatenilor ei de a calatori si lucra afara, a avut numai de pierdut odata cu aderarea: padurile nostre ni le taie la ras austriecii, petrolul este la austrieci, bancile sunt la nemti si austrieci. Toata industria romaneasca a fost distrusa, iar fermierii romani, fata de oricare altii din Vest nu sunt ajutati decat simbolic. Romania nu are, conform UE, dreptul la ceea ce se cheama ”interesul national”. Asta in timp ce Franta si Germania dicteaza restului Europei ce si cum, si totodata exploateaza colonii ca noi. UE se prefigureaza intr-o dictatura a homosexualilor, feministelor radicale si islamistilor. Deja in cacatul numit UE, cenzura a atins cote alarmante, in numele combaterii „hate speech”, adica bagi pumnul in gura pentru opinii ”ilegale” oricui nu e de acord cu armata de komisari bolsevici care ne controleaza viata de la Bruxelles, care reglementeaza inclusiv curbura castravetelui si lungimea flacarii de la lumanare. Viseaza tu in continuare ca esti ”cetatean european” si ca UE este raiul pe pamant, in timp ce suntem jefuiti de toate bogatiile. Si, in ultimul rand, uita-te, fraiere, cum Merkel si Macron se pupa cu Putin si bat palma pe diverse afaceri din care au reciproc de castigat, in timp ce ne urecheaza pe noi ca nu cumva sa avem vreo legatura cu Rusia. Si culmea, propaganda asta a lor merge la destui idioti ca si tine, bucurosi ca ne exploateaza la sange UE! Sictir, ba!

 2. Și Eu o urăsc din tot sufletul. Nenorociți ne-au terminat. Sa spună cineva ce Beneficii am simțit Noi de când suntem în UE. Cu ce ne-a ajutat său ne ajuta. Ca în afara de ce sa facem obligatoriu. Mâncare stricata. Nimic bun.

 3. Adevarul e urmatorul: Banca Londrei vrea sa lanseze criptomoneda digitala. Pecetea digitala este analizata si de UE dar e multa birocratie si va mai dura. Cine sare primul in barca castiga piata.
  Restul e vrajeala. ei au intrat pentru piata si investitii finaciare, acum ies ca sunt alte oportunitati. Nici judecatorii britanici nu mai suportau obedienta fata de curtea europeana.

 4. „Iubim Europa, uram Uniunea Europeana!”
  Asta a zis dupa ce a preciza foarte clar ce este rau:
  „Noi am semnat pentru o piață comună, nu pentru o uniune politică, nu pentru steaguri, imnuri, președinți. Și acum doriți și propria voastră armată…”
  „… constituția pe care ați făcut-o.
  Am văzut cum au respins-o francezii prin referendum. .. au respins-o danezii prin referendum.
  Și v-am văzut pe voi, în aceste instituții, ingorându-i.
  Irlandezii au avut un vot și au spus ‘Nu’, iar apoi au fost forțați să voteze din nou. …”
  „Ce vrem de la Europa? Dacă vrem comerț, prietenie, cooperare, reciprocitate, nu avem nevoie de o comisie europeană, nu avem nevoie de o curte europeană, nu avem nevoie de aceste instituții și toată această putere”
  ROEXIT este prioritate absoluta pentru oprirea distrugerii Tarii.
  Cine iubeste perversitatile satanice ale UE sa se duca acolo si sa lase Romania in pace, in urma…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.