Apel către prostovănime

8

Hei, unde sunt boulanii de prin piețe? Bărbi, glezne, „vă vedem”, arhitecți, mui, pancarte, beculici, pungi cu fecale, „huo”, anticiume, „la pușcărie!”, corporatiști și directori de bănci, spânzurători cu Dragnea, deontologi, urangurani, mainstreamere în pijamale, șaorme și bădiți în chiloței, boți și sandilii cu box pe degete, Șore și alte șulfe, unde sunteți toți?

Ați protestat pentru trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator, dar vă plac împrumuturile masive, prostia opulentă a unora ca Turcan, Grindă sau Violeta Alexandru ori Bogdan Gheorghiu, privatizarea programelor naționale de sănătate, oprirea totală a oricăror demersuri pentru autostrăzi, ajutoarele de stat pentru multinaționale! Astea sunt bune? Nu-s de dat muie în Piața Victoriei și de ridicat spânzurători din carton?

E clar acum că am avut dreptate când am explicat cum v-a adunat SRI-ul prin piețe, oilor?

Am un fel de unchi, un om extrem de inteligent. Când l-am văzut că scrie „bravo, fata mea, că te-ai dus la proteste!”, mi-am dat seama că pericolul este uriaș – nimeni nu scapă de șamponare pe circumvoluțiuni atunci când manipularea e propagată de profesioniști.
Atacul asupra României se întețește pe zi ce trece. Și nu mai e nimeni să ne apere, trebuie s-o facem noi înșine!

Loading...
loading...

8 COMENTARII

  1. Crud dar adevărat,distrugerea României s-a făcut după un plan bine făcut în primul rând de oameni f bine pregătiți din SRI și SIE,romăni că și noi dar mari trădători de neam și țară.

  2. Vorbiți oameni cu minte luminată ! Vorbiți ,spuneți le că au greșit, să exprim elevat ! I au îndoctrinat și aproape sa ne omoare pt că votam și susținem stânga !

  3. Mi se pare cel mai de prost gust “patriotism” al autorului anonim. Cred ca e mai de graba un ofițer din militia psd, cu legături cu fosta securitate(unchiul) ce încearcă o manipulare a la Sputnik , dar mult mai slaba. E de un pupincurism deșănțat la adresa lui dragnea și al psd.

  4. Eu am impresia că e…prea târziu…pentru orice! Marile corporații multinaționale și pool-urile bancare conduc lumea !!! Și…asta e lumea lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.