Copiii securiștilor sovietofili sunt acum la putere. Sunt rusofobi

Securiștii și nomenklaturiștii lui Ceaușescu, slugi prea plecate ale sovieticilor, au făcut bani după Revoluție. Mulți și-au trimis odraslele în străinătate, la așa-zise studii.

Copiii securiștilor sovietofili sunt acum la putere. Sunt securiști pe stil nou. Neo-sekuriști. Rusofobi. Au învățat ei pe acolo, prin cele străinătățuri, să dea vina pe ruși pentru tot ce nu reușesc ei. Oponenții și cei care îi critică sunt imediat etichetați „spion rus” sau, un pic mai puțin exagerat, „om al rușilor”.

Mai mult chiar, fug ca dracu’ de tămâie de eticheta de aliat sau partener al rușilor, deși se inghesuie la medalii de la serviciile secrete occidentale, dintotdeauna ostile României, și rup clanța ambasadei USA, la orice schimbare în societate.

Ca să nu mai vorbim că marile afaceri cu rușii din metalurgie, petrol și gaze (ca să dau doar trei exemple), unde România și românii au luat praful de pe tobă, au fost opera neo-sekuriștilor. Ca să știți la ce mă refer, vă dau trei nume: Lukoil, Alro, OMV Petrom.
Această idiosincrazie față de ruși ascunde impostura fiilor de securiști și o mare ipocrizie. Din nefericire, lumea îi crede, pentru că frica este cel mai bun combustibil.

PS: Sunt fiu de zidar. Ca să stau la liceu la cămin, a fost necesară plata unei chirii de 650 de lei pe lună, timp de 4 ani. Ca să o plătească, ai mei, cu tot cu cei doi frați, au făcut foamea, la propriu, uneori limitându-se la o pâine pe zi. A fost o investiție bună.

Gheorghe Piperea

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Si romanii aia patrioti unde sunt?? Daca stiti de ce nu spuneți cu voce tare?? Asta-i LASITATEA ROMANULUI! VEDE GUNOIUL DIN OCHIUL VECINULUI,DAR NU VEDE BARNA DIN OCHIUL LUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.