„Ce faceți voi, bă?! Politică?! Nu, mă nătărăilor!”

3
Parlamentari vot

Când îi ascultăm pe idioții ăștia, oricare, pretinzând că fac „politică” (sau închipuindu-și că asta fac) trebuie să ne gândim la un singur enunț: „După Siria, România este a doua ţară din lume care a pierdut cei mai mulți locuitori din cauza migraţiei. Potrivit ONU, numai în ultimii 10 ani 3 milioane de români s-au stabilit peste hotare”. Refugiați economici. În realitate și în ultimii 30 de ani ei sunt mult mai mulți – probabil peste 7 milioane. În Siria, țară măcinată de un război care a atins practic toate zonele, 4 milioane de oameni au fugit din calea devastării, într-o perioadă mult mai scurtă de timp, creând cea mai mare criză a refugiaților din ultimii 25 de ani.

Deci, politicienii români au condus o țară ca și cum ar fi în cel mai devastator război …fără să fie în vreun război real. Fără să fie distrusă de nimic și nimeni, fără să fie bombardată, dărâmată, minată sau aruncată în aer de nimic …decât de prostia lor și nemernicia lor.

De aici trebuie să plecăm și aici trebuie să ne întoarcem! La asta trebuie să se rezume orice discuție despre „politica” pe care au făcut-o ageamii aceștia tembeli și iresponsabili.

Așa că, atunci când îi auzim că pretind să fac „politică”, când vorbesc plini de importanță despre manevrele lor politicianiste, prezentându-le altfel, despre rezultatele jocurilor lor de culise ca necesități pentru țară, despre traseismul sau intereselor lor ca orientări ideologice, despre calea aleasă de gașca din care provin ca adevăr absolut, eu unul sunt foarte sigur că trebuie să ne întrebăm și să spunem: „Ce faceți voi, bă?! Politică?! Nu, mă nătărăilor, idioților, derbedeilor, impostorilor, imbecililor și oamenilor de nimic, cum sunteți (nu sunt injurii, ci simple descrieri, sumare!). Ați fost atât de proști și de nemernici încât ați realizat o premieră istorică: 7 milione de oameni s-au refugiat din calea prostiei și nemerniciei voastre devastatoare, precum în cel mai năprasnic război!”.

Pentru că asta spune tot, cifrele astea spun tot! Chiar dacă, bineînțeles, în întregul dezmăț intelectual, care a și făcut posibilă întreaga confuzie și lipsă de discernământ a poporului, prin care niște neisprăviți au ajuns mereu la putere, și aceste cifre ale dezastrului au fost contestate de intelectualiști „scrofuloși”, care au dorit astfel să se afirme, prin așa zisele lor „raționamente” sau „rigoare științifică”, în realitate inteligență speculativă.

Pentru că „politica”, oricum ar fi descrisă și practicată, trebuie să fie pentru oameni, nu împotriva lor… Restul e spectacol de cuvinte pentru oile care au urmat acești berbeci sau doar i-au ascultat, pentru că nu au fost capabile să le discearnă din timp imbecilitatea și mizeria, și imbolduri pentru ca ei, berbecii, să lovească mereu țarcul cu capul și coarnele…

România, sursa de sclavi a Europei

O parte a presei europene înfățișează situația, dar cea românească păstrează în întregime pentru UE și furnizează publicului doar o adulație ce depășește limitele raționalului. Ba Pro TV abordează subiectul cel „tare” al sclaviei în UE, citează și comentează larg raportul amintit, dar „omite” să treacă în revistă măcar „aspectul” sclaviei românești în UE. Autocenzura este o caracteristică stabilă a altui tip de sclavi ai UE, a sclavilor intelectuali din interior (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.