Este incredibil cu câtă voluptate își alege poporul nostru călăii

4

Pentru mine este incredibil cu câtă voluptate își alege poporul ăsta al nostru călăii.

După 10 ani cu Băsescu și cinci cu Iohannis, să-l realegi pe ultimul cu 66% este mult peste puterea mea de înțelegere. Să nu vezi că cei din spatele lui, cu care te-a prostit odată în mai, sunt aceeași băsiști siniștri care ți-au tăiat pensiile și salariile și să-l votezi din nou cu o majoritate covârșitoare e de neconceput pentru mine.

Și nu e vorba de vreun sindrom Stockholm aici. E vorba de prostia și prostirea unui popor care în 30 de ani n-a avut minima curiozitate să învețe câte ceva despre democrație, Constituție și drepturile lui fundamentale, despre viitorul și viața lui, de fapt. Un popor care a votat aproape întotdeauna în turmă contra celor arătați cu degetul de o presă ticăloasă și coruptă. Și care nici măcar acum, în al 11-lea ceas, nu înțelege sau nu vrea să înțeleagă ce i se pregătește.

Iar când va înțelege, atunci când măsurile asasinilor economici, care îi conduc, îi vor lovi, infamul și mult hulitul deceniu 9 din secolul trecut li se va părea parfum de tei față de realitatea brutală cu care se vor confrunta. Și va fi prea târziu. Și păcat că nu vor mai fi prea mulți care să-și mai amintească și să le povestească.

Până la urmă, uitarea face parte dintre cele omenești. Doar că Istoria nu iartă. Și cine uită, e condamnat s-o repete.
Voi, să muriți bine, săraci și proști! O meritați!

Parlamentari vot

„Ce faceți voi, bă?! Politică?! Nu, mă nătărăilor!”

Când îi ascultăm pe idioții ăștia, oricare, pretinzând că fac „politică” trebuie să ne gândim la un singur enunț: „După Siria, România e a doua ţară din lume care a pierdut cei mai mulți locuitori din cauza migraţiei”. În ultimii 30 de ani probabil peste 7 milioane. Deci, politicienii români au condus o țară ca și cum ar fi în cel mai devastator război …fără să fie în vreun război real. Fără să fie distrusă de nimic și nimeni, fără să fie bombardată, dărâmată, minată sau aruncată în aer de nimic …decât de prostia lor și nemernicia lor (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Un comunist greco-sovietic psihopat conspirationist aflat in libertate. Pericol public printre noi. Uraste medicii, nemtii, americanii. Se stie de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.