„Noi, cetăţenii României, am rămas fără niciun fel de partid care să ne reprezinte”

6

„Mie mi se pare emblematic ce se întâmplă în timpul de faţă la PSD, care, deşi este principalul partid din Parlament, este principalul partid de opoziţie, deşi are de două ori mai mulţi parlamentari decât partidul de guvernământ – Partidul Naţional Liberal.

Ce s-a întâmplat cu PSD în ultima perioadă după execuţia lui Dragnea este evident. Acest partid a fost acaparat din ce în ce mai evident şi la nivel din ce în ce mai înalt de către structurile securităţii. Nu putem să ne facem că nu vedem faptul că domni precum Ciolacu, precum Grindeanu, precum Tudose, precum Pricopie, precum, cine ştie, Maior, de ce nu, e şi o chestiune de noutate precum să se întoarcă şi domnul Ponta, toate aceste persoane au în trecutul lor apropieri destul de evidente cu părţi din sistem, că e din SRI, fie din SIE, fiecare pe unde a putut, pe unde s-a descurcat.

Acesta este un semn clar că, în acest moment, noi, cetăţenii României, am rămas fără niciun fel de partid care să ne reprezinte pe noi, interesele noastre şi nu interesele unor structuri opace undeva alese, în mod evident, nu democratic şi care de ani de zile dictează viitorul acestei ţări şi al nostru, al fiecăruia.

În faţa acestei situaţii, în care practic toate partidele de pe eşichierul actual politic sunt parazitate şi paralizate de aceste structuri ale statului paralel, ale statului de drept, cum îl numesc unii, ale ‘deep state-ului’, cum îl numesc alţii, dar oricum nu ale statului democratic şi ale stării de drept, noi avem obligaţia să ne organizăm şi să fim noi înşine opoziţia faţă de acest sistem într-adevăr ticăloşit şi mafiot”.

Dan Chitic

Loading...
loading...

6 COMENTARII

  1. Ai dreptate, dar nu asta e problema! Nu vedem barbati de stat care sa ne apere si reprezinte in relatii internationale! Nu stiu, nu invata, nu pot si simtim din ce in ce mai mult cizma pe gatul nostru in tara noastra. Polonezii isi antreneaza o armata de voluntari, nu dau socoteala de justitia lor, cer bani pt dezvoltare. Noi cu minciuna, cu vorbe si discursuri sterile, aranjamente pe la spate, finctionari publici batjocoriti si schimbati dupa ce au imvatat ceva, vindem orice pe oricat, indatoram tara adica pe noi si nu ii pasa nimanui. Cum ar fi ca acest monument de rautate egoism si lipsa de patriotism – se vad radacini si lipsa de educatie civica si desconsiderarea cu care priveste poporul. Suntem blestemati sau asta e neamul romanesc.

  2. Partidele își fac doar interesul lor.Trebuie găsită o alta formă de a guverna cinstit ptr. BINELE națiunii. Trebuiesc reinstalate valorile naționalismului, a iubirii de patrie ,nu doar banii cu pretul vânzărilor a tot ce este Romania.

  3. Din păcate! Așa s-a dorit? Așa s-a vrut și au și realizat, manipulat, prostit, îndobitocit, propovăduind mereu, mereu și mereu, acest lucru, ca noi Românii să nu ne simțim reprezentați de nimeni ca apoi să vină ei și să NE REPREZINTE?

  4. …generalitti …sterile, acum cand in Romania , la nivel de varf s au produs incalcari graave ale legislatiei si in finals a mers si s a reusit ..sa castige ….cine I mai tare , concret cine are sustinerea partenerilor stratejici,oare din ce motiv KWJ tinea neaparat sa l aiba ca PM pe organ..ce performante il recomanda pe acesta ca ..de neinlocuit?? cati ne am pus intrebarea siii cati am gasit un raspuns…aud ca pisoiu asta cartu- partu I expert ca au apelat la el unii si altii sa I scoata din haos…eu nu cred ; cred insa ca baietii destepti aveau nevoie de un tip fara personalitate..care sa ke execute ordinile si astfel a fost trimis sa studieze..in tarile model; acum cat si o fi insusit asta nu stiu, ce stiu este ca un sofer da taxi (astia stiu tot) l a sustinut fierbinte …timp de vreo 15 minute cat a durat calatoria mea ..cu …specialistul..sa speram ca vom fi beneficiary si nuu tributari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here