Nu va Mai Rămâne Piatră pe Piatră!

0

Nu vi se pare că în România (lăsând la o parte Viscolul) se întâmplă (demult) ceva cu totul nefiresc?

Haideți să începem cu începutul

• Suntem singura țară din Est care a făcut o Revoluție-Lovitură de Stat, au murit peste 1500 de oameni și ne-am asasinat conducătorul.

• După aceea au venit minerii, au făcut “curat”

• Românii au devalizat toată economia lăsată de Ceaușescu, au distrus și au furat aproape totul.

• Din 2010 Ura a luat locul Rațiunii, politicienii au început să se bage în Pușcărie unii pe alții.

• Din 2015 s-a ajuns la Paroxismul Urii:
Tinerii au început să ardă la Propriu în Cluburi, după care alți tineri au ieșit în stradă și au revărsat altă Ură Adâncă asupra Semenilor lor.

• Controlul Societății a fost preluat de Globaliști, de Soroș, de Multinaționale și de Securitate

• Politicienii au continuat să se bage în Pușcării unii pe alții

• Creștinismul, Tradiția și Valorile Poporului sunt atacate cu toată forța, în numele unei așa-zise Europenizări Forțate. A fi patriot sau naționalist începe să fie sinonim cu “Dușman de Clasă”, iar creștinii sunt blamați și marginalizați. Românilor le e rușine să spunâ că sunt Români și Creștini.

• Creștinii s-au resemnat și spun că vine Sfârșitul Lumii (oare? sau este explicația inacțiunii și CONTEMPLAREA Distrugerii unui Neam și a Religiei Sale?).

• Odată cu Venirea Nazistului la Putere în 2015, Societatea Românească a cunoscut cele mai Înalte forme ale URII întâlnite vreodată în România.

• De fapt, Societate, Politica și Economia sunt Conduse doar prin Ură și Frică, iar de vreo cincisprezece ani, oamenii nu votează decât cu Ură, unii împotriva altora.

• Politicienii nu mai sunt adversari, ci sunt Dușmani de Moarte.

• Acum, fără nici o logică, Guvernele o iau cu totul Razna, Distrug tot ceea ce ar mai putea avea o noimă: Sănătatea, Învățământul, vând totul, de la Economie la Români.

• Iar Peste toată această URĂ fabuloasă, Tronează triumfător Klaus Werner Iohannis, care injectează zilnic cetățenii cu și mai multă URĂ, unii împotriva celorlalți. Discursurile de ieri ale lui Orban și Iohannis, au fost de fapt ODE înălțare Urii.

Îmi spunea un prieten acum câteva luni, atunci când am aflat prima dată despre Planul Distrugerii Definitive a României, să plec din țară cât mai pot, pentru că, începând din acest an, în România

„Nu Va Mai Rămâne Piatră Pe Piatră”.

Am decis însă să rămân și să lupt, așa cum pot.
Te poți lupta însă cu orice, dar cu Lașitatea, Lipsa de Curaj și Miorismul Românilor, nu.
Românii-puținii care au mai rămas neinjectați de Ura Adâncă -, s-au baricadat în ei înșiși și în case, și așteaptă Sfârșitul sau vreo Minune.

Povestea asta cu Ordonanțele, Urletele lui Orban, Scrâșnetele lui Iohanis și vânzările Ciolacilor, pare un Apogeu al unui Dezastru Planificat.
Și dacă vă voi spune că e doar Începutul?
Exact așa este!

Abia acum a început!
Nu vreți să Știți Finalul pe care Ni-l pregătesc!
Cum mi-a zis?

În România, până în 2022, Nu Va Mai Rămâne Piatră pe Piatră!

(Ce se întâmplă de fapt, și dacă a mai rămas ceva-cât de lipsit de speranță ar fi -, de făcut, în postările viitoare)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.