Propun PATRIOCRAŢIA

3

Democraţia, aşa cum ar fi trebuit să fie, s-a denaturat, s-a alterat şi s-a transformat într-o maşinaţie controlată de un grup select, care funcţioneaza şi operează ca un grup infracţional organizat, de tip mafiot, atât în interiorul Ţării, cât şi în afara graniţelor Ei…

Democraţia trebuia să funcţioneze pe baza puterii şi a conducerii oamenilor/poporului, însa poporul a pierdut controlul, acesta fiind piratat de către un singur partid – „partidul matcă”, generatorul de culori – indiferent ce partid se alege, tot „partidul matcă” este ales, îmbrăcând de fiecare dată câte o altă culoare, pentru a crea o atmosferă de falsă satisfacţie maselor.

Noua idee de „MERITOCRAŢIE” poate fi noua Cutie a Pandorei, mult mai periculoasă decât sistemul social bazat pe aşa-zisă „democraţie”, ale cărui rezultate, se văd…

Degeaba se adună titraţi si profesionişti, dacă acestora le lipseşte ceea ce este cel mai important ingredient – PATRIOTISMUL CURAT ŞI ADEVĂRAT!

Nu uitaţi: „DACĂ DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!” – Marin Preda

Cine îi va putea controla pe „meritocraţii” masoni, pe cei aparţinând diverselor societăţi secrete şi pe cei şcoliți de mizeria soroistă, care se vor infiltra cu nonşalanţă, la vrerea unora şi acceptul creierelor spălate?

Acest curent aruncat pe piaţa mondială – „meritocraţia”, este de fapt şi de drept un alt plan al celor care trag sforile.

Termenul este IMPUS prin repetiţie – spălare pe creier, folosindu-se vădit mass media.

Meritocraţii sunt aduşi şi prezentaţi poporului cu un scop bine determinat, ca oamenii să creadă ca s-a găsit soluţia salvatoare.

Dacă televiziunilem care credeţi dumneavoastră că vă vor binele, ar transmite emisiuni şi interviuri cu adevaraţii patrioţi, ce credeti ca s-ar întampla?

Dacă adevăraţii patrioţi ar vorbi Poporului Român prin sticla care este plină de emisiuni degradante şi seriale turceşti, ce s-ar întâmpla?

Sistemul social pe care eu îl propun este acela bazat pe PATRIOCRAŢIE.

Sistemul partidelor politice trebuie să dispară.

PATRIOCRAŢIE patriotis – patriot + krata – putere – conducere.

Colectiv de conducere ales după criterii patriotice – patriotism = Sentiment de dragoste și devotament față de Patrie și de Popor, statornicit în decursul istoriei.

Este unica formulă fezabilă şi viabilă care să facă faţă noii democraţii alogene care a luat cu asalt o Lume întreagă.

Ţara noastră trebuie să aparţină în totalitate Poporului Român şi trebuie să fie condusă, în totalitate, de către Poporul Român.

O ţară care se vrea a fi suverană, prosperă şi apărată cu preţul vieţii, este ţara în care patrioţii o conduc.

Patrioţii nu au nevoie de averi, patrioţii nu îşi vor vinde ţara niciodată, patrioţii vor crea un scut impenetrabil în faţa intereselor personale, venite atât din partea anumitor cetăţeni, cât şi din partea străinilor.

O Românie condusă de PATRIOCRAŢI!

Administrarea Ţării trebuie făcută şi cu meritocraţi, nu încape îndoială, însă CONDUCEREA, APARATUL DE APĂRARE şi JUSTIŢIA vor trebui impuse, controlate şi menţinute de patriocraţi.

De unde patriocraţi?

Credeţi-mă, există patrioţi în România, de nu vă vine să credeţi!

Veţi avea de unde alege!

Detaliile vor fi lesne de pus cap la cap pentru a forma un nou sistem, de data aceasta, un sistem infailibil.

Avem în Ţară oameni deosebit de capabili!

Istoria, cultura şi identitatea Românească trebuiesc recuperate şi apoi păstrate cu sfiinţenie!

Ce s-a întamplat până acum în Ţară să nu se mai repete niciodată!

Îi provoc pe TOŢI cei care SE SIMT PATRIOŢI să se unească şi să ne luăm Ţara înapoi şi să o dăruim NEAMULUI ROMÂNESC ŞI URMAŞILOR URMAŞILOR NOŞTRI!

Haideţi să vedem câtă voinţă avem!

Să ne strângem cât se poate de repede şi cât se poate de mulţi, iar Ţara o vom lua-o înapoi în câteva ore!

Dacă vă gândiți la aplauze, la alegeri, la câştiguri, la a fi deasupra legii, atunci să nu mai scoateţi o vorbă!

Dacă vă iubiţi Ţara şi Neamul, cum vă iubiţi părinţii, fraţii şi copiii, atunci veniţi să ne strângem laolaltă şi să terminăm cu mizeria şi cu mizarabilii care ucid Patria Mamă!

Nu eu, nu tu, nu el, nu ea, nu ei, ci NOI vom conduce Ţara!

NOI TOŢI, POPORUL ROMÂN!

Eu sunt gata, voi sunteţi?

Vă rog să distribuiţi acest mesaj pe unde puteţi, cât mai mult!

George MocanuDIASPORA ROMANILOR DIN NORD-AMERICA

Loading...
loading...

3 COMENTARII

 1. Sunt curios cum măsurați patriotismul… Candidații cum îmi vor arăta mie alegător ca sunt patrioți? La fel ca și actualii candidați? Adică apare și strigă în presă că e patriot sau cum? Dacă aș dori sa candidez cum mi-aș putea demonstra patriotismul?

 2. ALEX

  Teoria reducerii la absurd:

  Eu sunt patriot.
  Dacă sunt patriot, respect legile țării, îi respect pe toți cetățenii cu bun simț din această țară.
  Dacă respect legile țării, nu pot să îi inlatur de la putere pe cei care i-am votat, decât printr-un alt vot.
  Dar cum as putea “rezolva “acest lucru în “câteva ore” ?
  Ceea ce contrazice ipoteza.😂😂😂

 3. Greu de gasit texte mai plate decat acesta, unde limba de lemn-chiar patriotard-ceausista- abunda, FARA sa existe un singur cuvant sau o idee CONCRETA despre redresare, ci doar o abundenta de platitudini patriotarde la foc automat…Ori insasi Biblia a spus ce si cum , adica “ecumenul (translatat, alesii) sa n nu fie bautor de mult vin, etc. ci sa fie muncitor , om cu copii chivernisiti la casele lor”, cea ce implica si impune(sau Ar impune) ca respectivii trebuie sa fie de o varsta de pe langa 50 de ani, TOCMAI pentru a putea fi “cititi”, adica ce au facut concret in viata lor pana la acea varsta(perioada cea mai productiva si de maturitate , mai in toate), cum si-au facut propria avere(cinstit sau furat), cum s-au raportat la diversele evenimete ale timpului(au tacut sau au iesit in strada), ce planuri CONCRETE au , pentru redresare, s.a.m.d.Asa , doar cu declaratii patriotarde NU se va realiza absolut nimic, pana la urma chiar diaspora este plina de oportunisit si fripturisti care s-ar intoarce acasa doar pentru a-i inlocui pe marii hoti ai zilei, cine vrea cu adevarat schimbare pozitiva trebuie sa spuna raspicat, STAT MINIMALIST, adica parlament de max. o suta indivizi, unitati teritoriale max. 10, armata redusa cu 75%, administratie redusa cu min. 25%, scoaterea popimii de la plati bugetare, desfiintarea multor ambasade si consulate, la fel fundatii si posturi/ functii create cu dedicatie si multe altele, alaturi de impunerea si a justitiei ca lege, adica pedepsirea celor care conduc tara de 30 ani, TOTI pres-edintii, pm-ii si alte cateva functii bine selectate, judecati legal si condamnati capital, executati in public, cea ce -la zi- sunt cam 30 capete, iar restul pana la aprox. 2 MII(parlamentarii trecuti si actualii, plus, plus) aruncati in inchisori pentru minim 10 ani(tot prin judecati realiste, fara exces de zel), si desigur, confiscari totale, inclusiv colaterale, a averilor acestora, cea ce ar insemna multe miliarde euro( sau dolari), sume cu care Romania poate face saltul necesar…Altfe, doar cu ” sa facem si sa dregem”, NICIODATA NU se va realiza nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.