Să vă fie rușine!!!

1

Dar vouă chiar nu vă mai este rușine? De când nesimțirea și inconștiența din țara asta au devenit „standarde”’ morale?

Unde sunt marii oameni politici din toate partidele? De ce nu ati fost în stradă la protestul pentru sănătate? Vă cădeau galoanele? Alea de partid? Vorbesc despre toți politicienii din toate partidele. Voi nu puteți protesta alături de noi, ca simplii cetățeni? Ați uitat că sunteți cetățeni, muritori, ca și noi? Sau deja sunteti cetățeni de rang superior? Acum avem 3 viteze și în România? România cu 3 viteze? Cetățeni de rangul 1, 2 și 3?

Copiii aceia, 250.000, care se culcă flămânzi, de ce rang sunt? A, nu vă interesează? Că dacă n-au bani să mănânce, ce să mai primească și servicii medicale… Așa e? Așa gândiți?

Și pensionarii ăia fără dinți în gură, de care râdea presa și #rezist, cam ce rang au? Căci dacă n-au bani de dinți, precis n-au nici de tratamente medicale. Dar cei din strada, de la protest? Tot 3?

Nu v-ar fi rușine!!!

Și vreți votul meu anul ăsta?

Ei, ghinion, n-o să-l mai aveți!

Nu am votat la prezidențiale pentru mizeria aia de campanie prezidențială! Auzi PSD? Pentru simulacrul și bătaia de joc organizată de tine la prezidențiale! Veci pururi eu una nu te mai votez. Nici pe tine, dar nici pe alții!

L-am votat pe Liviu Dragnea pentru că era naționalist, nu pe voi! Până nu-l scoateți din pușcărie sau nu găsiți unul la fel, de la mine nu mai vedeți vot!! Nu o să-mi mai dau votul decât celor care îl merită!

Stați toți acolo ciorchine, în parlament și în guvern, și nu stiți decât să distrugeți! Nu sunteți în stare să puneți o cărămidă peste alta, să construiți ceva! Dupa ce l-ați închis pe Dragnea, nu ați făcut decăt să distrugeți!

Se uită toată țara consternată și oripilată la voi!

Să vă fie rușine!!!

Și voi, membri simpli din toate partidele?! Mai judecați fără indicații de la partid? Sunteți cumva și voi nemuritori, ca șefii voștri? Vă dictează cumva de la partid și cum să muriți? V-au spălat mințile? Cine vă plătește taxele de spitalizare? Orban, Ciolacu, Tăriceanu sau Barna?

Unde sunt politicienii din PSD „siderați” de guvernarea liberală? Când e să ieșiți în stradă, alături de noi, nu mai sunteți „siderați”? V-a trecut „siderarea”? Numai bunul simț mă împiedică să vă dau numele aici. Parcă scrie social-democrați pe voi, nu? Sau e valabil numai la alegeri? Anul ăsta nu aveți cumva alegeri? Vreo două rânduri de alegeri? Mă înșel eu? Nu vă mai trebuie votul nostru, să înțeleg? Mvaaai… și o să aveți și voi tupeul să chemați lumea la vot, chiar dacă nu sunteți în stradă alaturi de noi, pentru noi? Nu v-ar fi rușine? Nu. Nu mai aveți rușine demult.

Unde este linia aia „dură, teribilă, naționalistă” din PSD, că deja m-am săturat de ea? Erați naționaliști numai când Liviu Dragnea vă ținea spatele? Acum nu mai sunteți? Dar ce Dumnezeu sunteți, că nu pricep? Nu vă intersează Asigurările noastre de Sănătate? Aha… nu vă dă voie Ciolacu&Co să ieșiți în stradă…. da, da.. O să vă plătească și vouă Ciolacu&Co spitalizarea? Sau aveți vagoane de bani și vă permiteți privat?

Bun.

Bine că știm.. O să ni se rupă și nouă de votul vostru la locale și parlamentare anul ăsta!!

Medicii și cadrele medicale unde sunt? Aaaa…v-a mărit fraierul de Dragnea salariile și acum ce mai contează. Parcă e mai gras salariul la privat, nu? Tentant. La privat nici să mâncați nu o să apucați sau să vă spălați pe mâini între pacienți. Că nu vă mai încadrati în „normă”’.

Profesorii, Inginerii, Avocații, Jurnaliștii, Intelectualii, IT-iștii!! IT-iștilor, vă cad tastele de la tastatură? Sunteți și voi mai cu moț sau ce? Aveți toți bani de privat, de Austria, de Budapesta? Sau v-ați împăcat cu soarta și v-ați predat?

Toți asteptați de la popor să se ridice!! Care popor? Ăla pe care l-ați călcat în picioare 30 de ani? De la poporul ăsta asteptați voi eliberarea? Și pentru voi!!?? Și voi ce rol mai aveți în ecuația poporului, atunci?

Să înțeleg că numai proștii protestează? Adică cetățenii de rangul 3? Lumea bună se respectă, sta în casă… da, da…

Să vă fie rușine!

Spuma politicii și instituțiilor statului, nu sunteți în stare să impuneți legea unor scandalagii care de ani de zile urlă și agresează oamenii în stradă!!!… La ce naiba să vă mai votăm dacă nu sunteți în stare de nimic?

Alo, vin localele și parlamentarele! Să nu îndrăzniți să cereți votul, dacă nu ieșiți în stradă!!! Voi, primarilor, parlamentarilor, nu vă este rușine să ne cereți votul anul ăsta de 2 ori?

Cam câtă nesimțire și dispreț e în țara asta, pentru Dumnezeu? Dispreț față de propriul popor!! Stau să mă întreb dacă mai sunteți oameni, că oameni nu mai păreți a fi.

Nu, domnilor, nu mai merge așa! De undeva pisica trebuie ruptă în două. Și o să o rupem noi anul ăsta.

Că dacă nu sunteți alături de noi, vă părăsim, cu scaunele voastre cu tot! N-aveți decât să vă votați între voi. Și la parlamentare și la locale! Între voi, băieți, să vă păstrați scaunele.

Între noi și voi, de data asta, NOI ne alegem pe NOI !!

Votul nostru nu-l mai aveți de anul ăsta! O să conving 20.000 de oameni să nu mai voteze! Că nu mertitați!

Nici unii! Indiferent de partidul din care faceți parte!!

Basta! AJUNGE! Destul e destul!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.