Înțelegeți că pe scena politică nu există niciun partid românesc

1
Proteste - Toate partidele sunt compromise

Alianța dintre Ciolacu și Ponta din care a rezultat propunerea lui Pricopie trebuie înțeleasă ca o împăcare a aripii acoperiților „pe stânga” din SRI cu cei din SIE, rezultând propunerea pentru funcția de premier a păpușatului lui Coldea care are și suportul lui Soros, adică al stăpânului SIE. Am explicat încă de la debarcarea Veoricăi că urmează marea reîntoarcere a securiștilor în PSD. Iat-o! Exact așa cum s-a făcut după ce Ponta – pe atunci președinte al PSD – readucea în câmpul tactic al partidului UNPR-ul.

Remus Pricopie nu e nici pe departe un incomod pentru Iohannis. Ar trebui să vă amintiți că penibilitatea de „confruntare” din campania electorală dintre Plăvan și el însuși – ajutat de agenții de presă ai SRI&SIE – a fost organizată la SNSPA, unde rector era tot acest așa-zis intelectual.

Așadar, nu mai mergeți după fentă, ci priviți realitatea în față: PNL = SIE, PSD = SRI, USR = SRI, ALDE= SIE, Pro România = SIE. SRI&SIE = CIA, iar CIA (în România și-n multe alte locuri de pe planetă) = Soros.

Înțelegeți că pe scena politică nu există niciun partid românesc. Absolut toți sunt păpușați de ticăloșii care au aruncat România în haosul în care se află.

Ce e de făcut? – mă întreabă mulți. Păi hai să punem pe hârtie cam ce-ar trebui făcut pentru a îndrepta lucrurile: în primul rând ar cam fi cazul să avem și partide românești pe scena politică, partide care să ia puterea cu un procent de peste 75%. Apoi ar trebui vânate sursele de finanțare ale propagandei și ale ONG-urilor care fac agitație progresist-neomarxistă. În același timp ar trebui desființate toate serviciile secrete, decapitată armata de toți acoperiții intoxicați de americani, curățată justiția de acoperiți și propagandiști (adică aproximativ 80% dintre procurori și undeva pe la 50% dintre judecători). Apoi curățat învățământul de progresiști.

V-am făcut o enumerare schematică pentru a înțelege că România e un organism aflat în metastază. Practic nu poți strănuta fără să dai de vreun neobolșevic progresist. Asta e realitatea. Priviți-o în față și rețineți pentru totdeauna că nu trebuie să aveți nicio speranță în ceilalți. Toți sunt numai lupi sau șacali în blană de oaie. Înțelegeți amănuntul ăsta și veți fi ceva mai liberi!

Autor: Dan Diaconu

România condusă de Partidul Structurilor

Ofițerii români de informații sunt „îngrijorător de proști”, dar le place să creadă contrariul, ba chiar se consideră elitele țării și formează o castă; mai grav, mare parte dintre ei au preocupări fără legătură cu siguranța națională, activitatea lor informativă fiind slabă, iar de multe ori cu rezultate zero. Sunt foarte activi, în schimb, în a face bani și în ce privește exercitarea controlulului asupra politicii: peste 80% dintre politicieni sunt controlați de ei. Afirmații de mai sus au fost făcute în 2002 de fostul premiei Radu Vasile într-o carte care nu s-a bucurat de atenția presei (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.