„Vedem un plan sistematic de reeducarea în paradigmă LGBT a Românilor”

3

„Avem un Muzeul Național al Comunismului în România?
Încă nu, deși s-au depus mari eforturi pentru asta, în afară de Memorialul Durerii de la Sighetul Marmației care este absolut excepțional, au fost doar piedici, amânări și jumătăți de măsură.

Avem un Muzeu al Rezistenței Anticomuniste din România?
Sigur nu avem!

Avem în România un Muzeu al Culturii și Civilizației Creștinismului Românesc?
Nici asta nu avem și sigur ar stârni tone de polemici stupide când ar fi propus!

Avem un Muzeu al Inventicii Românești? Nici asta nu avem, iar cercetarea rămâne o bătaie de joc subfinanțată sistematic de zeci de ani!

Avem în România un Muzeu al Fizicii și Explorării Aero-Spațiale?
Din câte știu nici așa ceva nu avem!

Însă, se pare că vom avea nici mai mult și nici mai puțin decât un Muzeu al Istoriei și Culturii Queer din România (în traducere pentru noi, ăștia etichetați drept „retrograzi”, este vorba despre primul muzeu al homosexualității de la noi din țară)!

Finanțarea de sute de mii de euro vine pe fondurile norvegiene, alea de care atunci când m-am legat în Parlament mi-au sărit o droaie în cap de zici că fluierasem în biserică (scuze că dau acest exemplu, probabil din perspectivă „progresistă” și fluieratul în biserică a devenit un act înalt de cultură)!

Dacă norvegienii sunt așa interesați de problemele sociale din România de ce nu bagă banii în incluziunea persoanelor din medii defavorizate, în susținerea copiilor cu dizabilitati ori în desființarea ultimelor closete din curțile școlilor din satele care nu beneficiază de minimul unor condiții educaționale?

Însă vedem altceva, vedem un plan sistematic de reeducarea în paradigmă LGBT a Românilor și de impunere a unor elemente ideologice complet străine și opuse valorilor culturale și identitare creștine, valori perene pe care le împărtășesc cetățenii României, indiferent de originea ori statutul lor!

Voi interpela Guvernul României să ne explice care este motivația pentru care instituțiile din România dau curs unor astfel de inițiative complet nejustificate!”

Loading...
loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.