Aşa le-a ieşit acestor gunoaie politice ticăloşia la suprafaţă

0

Aşa le-a ieşit acestor gunoaie politice ticăloşia la suprafaţă. Precum uleiul pe apă. Clară, vâscoasă, urât mirositoare.

Am avut de-a face cu ei din perspectiva unui membru modest al organizaţiei ieşene. Nu am făcut mulţi purici acolo pentru că de câte ori le spuneam că sunt rupţi de realitate o luau ca pe un afront personal. I-am părăsit scuipându-mi în sân, că rar mi-a fost dat să văd mai multă ticăloşie adunată la un loc. O ticăloşie ascunsă, dar constantă, care mocnea în aşteptarea unui moment prielnic. Poate-poate se întâmplă minunea, crapă Dragnea şi le face culoar liber, să mai lingă şi ei din ciolan. Că-s lihniţi şi au mulţi purandei care ţipă de foame.

Mânaţi de această ură viscerală împotriva oamenilor care gândesc altfel decât ei, Iohannis, Orban şi ai lor sunt incapabili de empatie. Au o agendă a lor, una politică a anticipatelor. Guvernarea nu-i interesează decât dacă le aduce voia ce-au voit!

Cum adică să vrea pulimea altceva decât vor ei? Ei, care ştiu că secretul salvării României de la dezastru e anihilarea totală a… pesedismului?!

Beneficiari ai succesului de la ultimele alegeri prezidenţiale, când Iohannis a fost reales fluierând pe lângă ceilalţi, liberalii au trăit într-o euforie perpetuă. Credeau că nimic nu-i mai poate opri. Şi-au făcut o agendă a lor, nu a noastră. Au moşmondit cum au vrut ei, dar nu au făcut ce am cerut noi. Iar Dumnezeu, Căruia nu-i place aroganţa, le-a dat peste bot, taman când se credeau mai siguri pe ei, mai victorioşi şi greu de oprit, această ciumă chinezească, să o gestioneze.

Sigur că nu au gestionat nimic. Ei o ţin una şi bună cu anticipatele. Aşa le-a ieşit acestor gunoaie politice ticăloşia la suprafaţă. Precum uleiul pe apă. Clară, vâscoasă, urât mirositoare.

Ptiu! Duce-v-aţi pe pustii!

Autor: Florin Antohi

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.