Era 2020 martie…

0

Străzile erau goale, magazinele închise, oamenii nu puteau ieși.
Dar primăvara nu știa, iar florile au început să înflorească, soarele strălucea, păsările cântau, rândunelele aveau să sosească curând, cerul era albastru, dimineața a sosit devreme.
Era 2020 martie…

Tinerii trebuiau să studieze online și să găsească ocupații acasă, oamenii nu mai puteau merge la cumpărături, sau să meargă la coafor. Curând nu mai era loc în spitale, iar oamenii au continuat să se îmbolnăvească.
Dar primăvara nu știa, a sosit vremea de mers în grădină, iarba s-a înverzit.
Era 2020 martie…

Oamenii au fost închiși, pentru a proteja bunicii, familiile și copiii. Nu mai multe întâlniri sau mese, sărbători de familie. Frica a devenit reală și zilele au fost așadar similare.
Dar primăvara nu știa, merele, cireșii și alții au înflorit, frunzele au crescut.

Oamenii au început să citească, să se joace cu familiile lor, să învețe o limbă, să cânte pe balcon invitând vecinii să facă același lucru, să fie susținători.
Oamenii și-au dat seama de importanța sănătății, a suferinței, a acestei lumi care s-a oprit.
Dar primăvara nu știa. Florile au făcut loc fructelor, păsările și-au făcut cuibul, rândunelele sosiseră.

Apoi a venit ziua eliberării, oamenii au aflat la televizor, virusul pierduse, oamenii au ieșit în stradă, au cântat, au plâns, și-au sărutat vecinii, fără măști sau mănuși.

Și atunci a venit vara, că primăvara nu știa. A continuat să fie acolo în ciuda tuturor lucrurilor, în ciuda virusului, fricii și morții. Pentru că primăvara nu știa, i-a învățat pe oameni puterea vieții.

Totul va fi bine, stai acasă, protejează-te și bucură-te de viață!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.