Incredibil cât CINISM!

0

Nici în cele mai negre coșmaruri, România nu putea să fie batjocorită mai rău!

Nici în cele mai urâte scenarii, românii nu puteau să fie sfidați mai tare, cu bună știință!

Într-un moment în care AVEM NEVOIE CA DE AER DE UN GUVERN CU PUTERI DEPLINE, care să gestioneze situația de urgență, fără precedent, în care se află țara noastră, sub amenințarea unui virus ce paralizează întreaga lume, PNL dă lovitura fatală.

Fuge de responsabilitate și îngenunchează o țară pentru niște calcule meschine și pentru niște orgolii goale și sinistre.

Așteptarea tuturor românilor era ca astăzi să primească un Guvern cu puteri depline, care să ia cât mai repede cele mai bune măsuri pentru a limita efectele coronavirusului în România.

Planul liderilor PNL nu ține, însă, cont de ce au nevoie românii în aceste zile, pentru ca sănătatea și securitatea să nu le fie puse în pericol. Planul liderilor PNL e unul singur: să fie la butoane fără să guverneze!

Ăsta e paradoxul care dă măsura de astăzi a unui partid istoric ce se îngroapă singur și, în joaca de-a politica, îngroapă și România, păcălită că va fi NORMALĂ și apoi pusă în fața faptului împlinit: România ABSURDĂ!

Nu mai am pretenția la normalitate, vă cer doar să nu lăsați românii să plătească prețul pentru iresponsabilitatea voastră! Așa ceva nu este cu putință!

Da, domnule președinte Iohannis, suntem slabi în fața oricărei vulnerabilități, dar mai ales în fața acestei vulnerabilități generate de inconștiența liderilor PNL, o criză prelungită la nesfârșit de către niște oameni care înțeleg să facă politică peste cadavre.

Daniel Olteanu, deputat, președintele ALDE Vaslui

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.