„Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe diversitatea totală”

4

Membru al supraelitistului Grup Bildelberg și, pe atunci, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, socialistul olandez Frans Timmermans vorbea deschis, încă din 2016, de amestecul etnic programat în interiorul granițelor UE. El este un om politic, deci un presupus reprezentant al poporului. Cu ce mandat făcea acest lucru?!

Într-un discurs susţinut în Parlamentul European, Frank Timmermans, membru al Grupului Bildelberg și prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, „informa” statele naţionale că viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe diversitatea totală. Profeția decurgea, așadar, pentru acest individ din citirea legităților istoriei…

Diversitatea este văzută în unele părţi ale Europei ca o ameninţare. Diversitatea vine cu provocări, dar diversitatea este destinul umanităţii. Nu va fi, chiar şi în cele mai îndepărtate locuri ale acestei planete, o naţiune care să nu vadă diversitatea ca făcând parte din viitorul ei. Spre aceasta se îndreaptă umanitatea. Şi toţi politicienii care încearcă să le vândă alegătorilor o societate compusă exclusiv din oameni aparţinând unei singure culturi, toţi cei care încearcă să prezinte un viitor construit pe un trecut care niciodată n-a existat… acel viitor nu va exista niciodată!”.

Cine le-a dat mandat acestor indivizi pentru astfel de acțiuni?! Votul dat de europeni la alegerile europarlamentare s-a referit vreodată explicit sau implicit la astfel de acțiuni integratoare…?! Educația și modul lor de gândire trebuie să prevaleze asupra altora?!

Dar prin această declarație, plină de aberații istorice, transpare cât se poate de clar că ţelul principal al birocraticei Uniuni Europene, o formă fără fond, este dispariţia statelor naţionale.

În cazul României, dar nu numai, așa cum ni se spune, doar poporul român, prin vot sau referendum, poate decide asupra viitorului României și ce fel de stat va exista în viitor. Constituţia României spune clar că „România este un stat naţional, suveran şi independent”, iar suveranitatea nu poate fi încălcată de nicio supraentitate statală.

Orice străin, Bilderberg sau nu, comisar european sau nu trebuie să respecte Constituţia României când are în vedere România sau un grup de state care include România.

Decizia asupra organizării Statului Român aparţine doar cetățenilor României.
Pentru că aceeași Constituţie, legea fundamentală în statul român, prevede chiar la Artocolu 1.( alin 5) că „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie”.

Obligativitatea „diversităţii totale” presupune implicit un amestec etnic programat și forțat prin care popoarele autohtone să ajungă minoritare între granițele propriei țări.

Valurile migraționiste și cotele obligatorii de imigranți impuse de centrele de putere din Uniunea Europeană trebuiesc puse în legătură cu aceste declarații aberante care propovăduiesc un amestec etnic programat în scopul de a se obține o „diversitate totală”. Această politică de amestec etnic programat declarată de comisarii europeni este contrară cu prevederile Legii Fundamentale din România și nu numai. Este împotriva istorie, care a așezat ca un corolar al evoluției popoarelor constituirea statelor naționale, ca spații ale desăvârșirii culturii și identității proprii.

„Diversitatea” este un eufemism folosit de elitele globalizatoare după care se ascunde reducerea europenilor la statutul de vehicule ale „dezvoltării” cu orice preț în scopul multiplicării profiturilor corporațiilor și băncilor, cele două principale axe ale sistemului capitalist. Rezultă că finalitatea pentru aceste supraelite este „o singură lume, o singură ţară, o singură cultură, o singură conducere” în care culturile milenare și specificitățile comunităților etnice să fie făcute tabula rasa (una cu pământul).

Adevărata diversitate înseamnă respectarea diferențelor dintre popoare, a tradițiilor, a credințelor și a istoriilor lor diferite, ale drepturilor fiecăruia de a-și alege sistemul în care trăiește și de a-și păstra și conserva moștenirea milenară primită de la strămoși. George Panait

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Pe mine nu ma mira ca citiva miliardari plictisiti de avantajele bogatiiei lor concep ideii care sa_i scoata din monotonie vina nu e a lor nici a mercenarilor din inventatele comisii mondiale OMS ,OSC, ONU etc etc impostori parveniti in Consiliul Europei si parlamentului UE ,vina e a guvernelor unor tari potente ca nu se opun deschis aberatiilor deviatilr ,vina e a miliardelor de oameni a planetei ca primesc leger legi in defavoarea lor sper ca sa nu fie prea tirziu cind vor reactiona ,pt ca cind vor constata ca viata le este periclitata de o vlica nebuna cu siguranta vor exploda si se vor razbuna….

  2. Diversitatea nu are nici o legătură cu amestecarea, ca să poți vorbi de diversitate trebuie să existe identități culturale clare. Conștientizarea diversității înseamnă înțelegerea și respectul altor culturi și civilizații, altele decât cea din care faci parte. Amestecul culturilor și civilizațiilor într-un areal cu identitate proprie va duce la dispariția identității gazdei precum și a vizitatorilor. Mitul turnului Babel tocmai asta arată că nu poți creea o masă amorfă din mai multe culturi și civilizații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.