Două categorii de ”conspiratologi” într-una

1

Ce am reușit eu să văz cu ochii mei într-un rar moment de deplină luciditate (când vântul adia aducând duios un aer nepoluat dinspre cei patru copaci care au mai rămas în pădure și nu aveam nici masca pe față, drept pentru care mi-am oxigenat spontan neuronul și l-am făcut chiar fericit o secundă …după care s-a stins!) a fost că există două categorii de ”conspiratologi” coronarieni …într-una: cei care susțin că virusul e o creație embrionară a ocultei mondiale sunt ACEIAȘI cu cei din al doilea grup, care contestă existența bolii și efectele și spun că totul este un scenariu și o regie a aceleiași oculte.

Iar astea… să mă ierte și, respectiv condamne Dumnezău și rivalul său absolut nu se pot pupa una cu alta în nicio lume posibilă populată cu oarece forme inteligente de viață!

Să ne lămurim. Există voci sau scriituri, mai degrabă, care susțin, fără nicio probă, că virusul e produs într-un laborator undeva de către oculta mondială în scopuri abominabile, care rămân de descoperit (de parcă numai ea ar fi putut realiza una ca asta, iar natura, mediul, deși a mai avut obiceiurile astea proaste în trecut, a fost pusă la punct definit de om și nu mai are voie să producă decât polen și floricele). Iar dintre aceștia se recrutează, până la perfecta identificare, și cei care, câteva postări mai la vale, contestă existența și efectele virusului, îmbolnăvirile și morții, și susțin că totul e o făcătură de dimensiuni planetare, care antrenează politicieni, media și posibil și pe vânzătoarea de la aprozarul din colț, care și-a pus prima masca, creând un model.

Deci și cum ar veni, potrivit lor, oculta mondială a produs virusul …ca el să nu existe.

Eu, cu al doilea și mereu probabil ultimul neuron bolnav venit să-i țină locul celui răpus în astă gândire avansată spun că există multe oculte, unele destul de mondiale, pentru că e chiar atât de simplu, în definitiv: doi cetățeni mai secretoși, mai ales în scopurile lor, crează o ocultă oricând și oriunde. Dar pentru ca una singură și anumită să stâpânească principiile hegeliene ale creării cauzelor spre direcționarea efectelor i-ar fi foarte greu spre imposibil.

Ce face cu adevărat ravagii în lumea noastră este gândirea speculativă, care a marginalizat-o tot mai mult pe cea creatoare, de la trimful raționalismului și trimful așa zisei „democrații”. Nimeni niciodată nu a renunțat la puterea absolută pentru a o împărți cu poporul, doar aristocrația de sânge degenerată și-a împărțit și în final pierdut privilegiile absolute în favoarea aristocrației banului. Iar această plutocrație a perfecționat și diversificat continuu noul sistem întru perversitate, tocmai în scopul de a-și disimula puterea absolută exercitată la nivel macro. Planul general a aparținut mereu unei puteri absolute, care în timp a fost nevoită să se ascundă și să disimuleze tot mai mult. Astăzi este mai ales filantropică…

Ocultele, precum cea masonică (în realitate și până la anumite grade un joc stupid al unor idioți utili animați de dorința de a parveni continuu), au, alături de media și agitația politicienilor de carton, un rol bine conturat tocmai aici: a disimula exercitarea acestei puteri absolute de către plutocrație.

Sistemul – acest capitalism sălbatic și profund degenerat – este astfel construit încât să ascundă tocmai acest adevăr fundamental și are arme letale pentru inteligență create în scopul de a disimula magistral: prima și cea mai puternică este confuzia, una generalizată, în care o minte lucidă ar putea recunoaște că trăiesc societățile occidentale, în implementarea așa ziselor lor „valori” și principii de funcționare. Singura busolă care te scoate din labirintul incertitudinilor, de printre fluxurile haotice de știri și gândirea profundă a unor „filosofi” la fel de profund cointeresați, este… banul. „Follow the Money!”. Poate așa ai să aflii cine conduce pe cine…

Și există un principiu foarte „drag” unora pe care orice conspiratolog sănătos la cap (dacă ar putea exista) ar trebui să-l cunoscă, principiu după care funcționează, chiar în mod oficial, serviciile secrete americane și nu numai: „need-to-know basis” („pe baza a ceea ce ai nevoie să știi”). Acesta face ca cei mai mulți dintre cei care participă la ceea ce s-ar putea numi „conspirații” să nu aibă, între limitele, suficiența și prostia lor, niciun secret de revelat nici dacă și-ar dori să o facă… Think about it!…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Daca te-ai fi INFORMAT CORECT ai fi aflat ca acest Virus si formele lui mai evoluate nu sunt altceva decat o arma BIOLOGICA. Mass-media (aflataDACA te informezi CORECT in mainile celor pe care-i vei descoperi cu acel prilej) fac jocul celor INTERESATI sa DETINA CONTROLUL ABSOLUT! Haide sa analizam nitelus. Cine a facut afirnmatia ca Omenirea e suprapopulata si CE MASURI de a stopa accelerarea suprapopularii acesteia a preconizat ? CE laboratoare FINANTEAZA el si nevasta lui si CE STUDIAZA si PRODUC ACELE LABORATOARE ? Cu ce se ocupa cei din ANTURAJUL LUI ? CINE vrea sa produca „vaccinul” antigripal si pe banii CUI ? CINE le face reclama ? CARE sunt consecintele REALE ale 5G ? Stiai ca RADARUL produce si efect de INCALZIRE < atat locala cat si in profunzime ? Stiai ca atat Cuptoarele cu micounde cat siu telefoanele, celularekle Ifoanele, Ipadurile si celelalte asemenea lor vau aceeasi lungime de unda sui produc aceleasi efecte in functie fiecare dintre cele descrise, de puterea absiorbita si EMANATA ? Stiai care sunt efectele introducerii aluminiului si ale iodului in organismele umane sub forma de pulberi in solutii injectabile sau in noxele inhalate de oameni, sau Zirconiu, Cobalt etc ? Când vei citi si te vei DOCUMENTA profund vei putea sau nu (de tine depinde) sa critici asa cum o faci acum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.