„Eu spuneam ceva, ei făceau altceva și România a avut de pierdut”

0
Klaus Iohannis

„Eu spuneam ceva, ei făceau altceva și România a avut de pierdut”, spune Iohannis despre activitatea fostei guvernări. Concluzia logică este deci că dacă Guvernul, eventual nu numai el, ci toți românii fac ce spune Iohannis, România are numai de câștigat. Am reținut aceste cuvinte anume din declarațiile de astăzi ale lui Iohannis și sunt mai mult decât grăitoare pentru imaginea despre sine pe care o are acest personaj „sinistru”, mai „sinistru” decât Parlamentul, cel puțin de când a început să vorbească, să articuleze coerent, așa cum nu reușea în trecut.

Despre faptul de a arunca vina asupra fostei guvernări pentru toate lucrurile, oricât de mărunte, la un an de când nu mai activează …trebuie să ne obișnuim, pentru că și peste patru ani va fi tot responsabilitatea lor. În toate cele uzuale, cotidiene, pentru că în cele mari și profunde este încă și va mai fi vina lui Ceaușescu… Asta e politica în România, pentru că prima regulă a iresponsabililor este să caute responsabilități, vinovății.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.