Imigrația, un „experiment eșuat” în întreaga Europă

2

Doi jurnalişti danezi cu rădăcini în extrema stângă au criticat dur imigraţia în Danemarca. Însă aceleaşi efecte nefaste sunt întâlnite şi în multe alte ţări europene, nu doar în ţara cu cei mai fericiţi oameni din lume.

Mikkel Andersson şi Niels Jespersen, doi jurnalişti şi autori ai cărţii «Experimentul care a eşuat», susţin că imigraţia a făcut Danemarca să fie mai săracă, mai puţin sigură şi mai polarizată.

Potrivit ziarului danez «Berlingske», Andersson şi Jespersen au rădăcini în extrema stângă, dar şi-au modificat opiniile şi în timp s-au mutat spre centrul politic.

Cea mai mare parte a criticii lor se concentrează asupra migraţiei non-europene şi asupra imigraţiei economice în Danemarca, care costă guvernul miliarde pe an.

Jurnaliştii scriu de asemenea despre consecinţele nefaste ale imigraţiei care pot fi văzute cu ochiul liber: războaiele bandelor de migranţi şi societăţile paralele care sunt complet izolate de cultura europeană.

Autorii subliniază că fenomenul este prezent, de asemenea, în ţări precum Germania, Benelux şi ţările scandinave.

Potrivit lui Niels Jespersen, este o greşeală să crezi că poţi lua sute de mii de oameni având culturi diferite, să te aştepţi să se integreze şi să devină asemănători majorităţii.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.