Milogii Europei

1

Plecați din țară să fie sclavii celor din Occident, unde fac muncile murdare ale celor care îi conduc; exact ca sclavii luați cu forța de pe un întreg continent și biciuți pe plantațiile de bumbac, tinuți în barăci claie peste grămadă și abuzați în toate felurile, inclusiv sexual – cu deosebirea că ei nu au fost „furați”, ci au plecat de bunăvoie -, românii au reușit o “performanță” unică: să fie dezrădăcinați și sclavi și în propria lor țară.

Raportul MCV arăta un lucru esențial pentru români:
Occidentul ne privește exact așa cum suntem:
Ca pe niște sclavi buni de exploatat în propria lor țară, care își doresc și le place această stare.
România a devenit o țară de moluște, de sclavi ai intereselor occidentale.
Indienii din America au protestat când le-a fost furat teritoriul, toate popoarele se bat pentru identitatea și libertatea lor.

Poporul Român a suferit o mutație cumplită:
S-a transformat într-o populaie amorfă de sclavi, căreia îi curg balele de fericire când primește mărgele colorate de la stăpânii lor.
Fără nicio rușine și teamă de a fi contrazis, Occidentul vrea să aducă un fel de Restaurație Comunisto/Securistă în România. Afirmă în Raportul MCV, sau în proiectul acela, sau ce e, că Dreptatea și Legea trebuie aplicate de Serviciile Secrete Românești, adică de SRI, așa cum a fost până la publicarea protocoalelor, dar și până în 1989.

După ce ne-au vândut odată KGB-ului lui Stalin și Securității, ne vând a doua oară acum. Nu săriți să vă victimizați, pentru că cei care se vând sunt tocmai românii. Nu săriți să dați vina pe politicieni, pentru că ei sunt votați de populația de sclavi care nu reacționează decât la manipulările și ordinele Securității. Nu Macovei, Kovesi sau Iohannis sunt de vină, ci populația care nu mai e demult un popor:
populației îi place să fie călărită și să stea cu mâna întinsă pentru o bucată de pâine ambalată în staniol, primită după ce biciul sclaviei lasă o urmă adâncă în libertatea sufletului de român, care nu mai există.

Pentru această bucată de pâine, românii au devenit Milogii Europei.
Românii, spre deosebire de orice alt popor din Europa și din lume, acceptă orice umilință pentru bucata de pâine ce le este aruncată în lanțul pe care-l simt, dar se bucură când vin stăpânii să le-o dea.
Dacă ar fi un popor și nu o populație de Milogi, milioane de români ar fi ieșit azi în stradă pentru că Uniunea Europeană vrea să reintroducă Stalinismul Securist din nou în România.
Ne place să ne lamentăm că nu știu ce au rușii cu noi. Spre deosebire de România, în Rusia chiar este democrație, cu bune și rele. Dar ei formează un popor, mai tânăr decât poporul român, dar un popor demn, cu istorie și cultură.

Românii și-au negat propria istorie și cultură, pentru a deveni ceea ce sunt:
Milogii Europei.

Să aveți o zi cum o meritați!

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.