Nimic mai jalnic decât că totul va continua tot așa!…

5

Tarom își redeschide activitatea cu o cursă spre Amsterdam. Amsterdam, capitala europeană a prostituției. Și, dacă vă gândiți că e întâmplător …Nu e! E dezgustător, e jalnic, e îngrozitor! Măsura companiei de stat de transport aerian se înscrie în „proiectul de țară” care ar trebui să prindă contur în logica și mintea românilor lucizi, singurul real: export de sclavi buni de muncă în Germania, export de zilieri în zonele infectate ale Italiei. Pe scurt: o așa-zisă țară, un spațiu de recrutare a sclavilor și curvelor pentru stăpâni și slujbașii lor mai direcți, europenii capitaliști.

Europa trebuie să-și revină acum, în agricultură, industrie, dar inclusiv în domeniul turismului sexual. România, în calitatea rezervată și asumată de colonie a resursei de muncă contribuie: brațe de muncă pentru terenurile agricole, organe sexuale pentru cartierele speciale ale Amsterdamului. Un reportaj al unei televiziuni germane despre cartierele la fel de „sexuale” ale Hamburgului, de pe la începutul anului, vorbea despre prostituția masculină: cei mai mulți dintre cei care își ofereau serviciile erau români.

Dar să nu aveți nicio îndoială că cei care se prefac că conduc această „țară” nu traversează acum o perioadă a împlinirilor personale și ideologice. Pentru idioții politici așa trebuie să fie, sunt confirmați acum în fundamentele lor ideologice „liberale”, singura gândire pe care și-o permit și îngăduie. Nimic nu e uman pentru acești imbecili, totul e politic, deci economic, strict capitalist. Cele câteva mii de prostituate despre care vorbea „liberalul” Rareș Bogdan, care s-ar fi întors acasă, trebuie repuse în funcțiune în angrenajul capitalist al Occidentului, trebuie să producă și să ofere satisfacție „pulimii” de acolo, care, la rândul său, trebuie să se reînscrie în sistem, în calitatea supremă de producători-consumatori.

Astfel că prioritatea rezultată dintr-un calcul la fel de pragmatic, pentru Tarom, a devenit Amsterdamul… Nimic mai normal! Nici nu se putea altfel! Unii dintre cei care au auzit această știre au avut puterea sau inconștiența de a zâmbi. Dar e mai degrabă tragi-comic, e dezgustător, e jalnic, e îngrozitor (Iar idioții politici nu se pot gândi acum decât că sclavii și prostituatele vor aduce venituri la buget, pentru contractele firmelor de partid cu statul, în primul rând. Pentru că idioții politici sunt în primul rând politici…).

Nimic nu e mai dezgustător însă decât faptul, realitatea în care nu mai suntem un popor, ci o populație, incapabilă să se coaguleze nici măcar în cel mai simplu și de bun simț gând, incapabilă să mai vadă nici măcar cel mai simplu și evident adevăr, ca stare de fapt. Cum este ceea ce am devenit.

Nimic nu e mai dezgustător decât că pentru cei care au ajuns într-o asemenea stare, să muncească iobagi pe câmpurile Germaniei sau Italiei sau să se prostitueze pe străzile preacivilizatului Occident, nu există în rândul celorlalți nicio compasiune, nicio solidaritate, doar motive și pretexte, din partea unei populații de barbari, cu deviza asumată „Fiecare pentru el!”. Nimic nu e mai jalnic decât că cei care ne-au adus într-o asemenea situație, cei care sunt acum la putere sau cei care au fost, își mai pot găsi o susținere populară, în continuare, pentru „opera” lor, că această stare de lucruri nu poate decât continua și nu se poate decât amplifica prin contribuția inconștientă a populațiilor barbarizate. Nimic nu e mai îngrozitor decât faptul că cei care ne-au adus în această stare, într-o asemenea mizerie socială și decadență morală, au sădit atâtea motive de discordie și dihonie încât nicio majoritate să nu poată concepe vreodată oroarea situației generale în toată „măreția” sa.

Nimic nu e mai demn de milă decât bietul, micul trepăduș „sistemic” care mai susține astăzi că el e „liberal” sau „pesedist” sau „userist” sau un susținător al ăstora… Nimic mai trist! Pentru că pe el și rătăcirile lui au fost și vor fi posibile toate mizeriile astea și sursele mizeriei generale, care s-au numit PDSR, PDL, PSD, PNL și mai nou USR. Nimic mai jalnic decât că totul va continua tot așa!…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

  1. Aici te contrazic! Cursele de avioane spre Olanda sunt pline cu șoferi profesioniști și olandezi care vin și pleacă din România. Curve daca vezi 1-2 pe cursă….alea vin cu „soții” cu BMW urile și Mercedes urile.

  2. Sunt un om care este plecat de mult – nu judec pe nimeni – ce ti ofera aici? Nimic- si culmea – o ura alimentata de toti- inclusiv de ziaristii- cum putem sa ne unim? Nu se poate- cei de aici nu vor-

  3. MERGEȚI ROMÂNI SLUGI UMILE LA MERKEL ȘI LA ALȚII..CA BANII..SUNT CHINUIT OBTINUTI..IN LOC SA LUCRATI..IN ROMÂNIA..! STAU PAMÂNTURILE SI GOSPODARIILE GOALE.., CASE PARINTEȘTI PARASITE..!

  4. CE ESTE CEL MAI TRAGIC SI CIUDAT IN ROMANIA ESTE FAPTUL CA TOCMAI CEI CE TREBUIE SA LUMINEZE SI SA GHIDEZE NORODUL CATRE LUMINA SI ADEVAR / TOCMAI CEI CARE AU FUNCTIA DE A GANDI . TOCMAI EI ZAC IN BEZNA SI HORBECAIESC PE CARARI GRESITE ._ CUM OARE TU OM DE CULTURA . ACADEMICIAN . SCRIITOR . PROFESOR SAU IERARH SI SLUJITOR AL LUMINII NU STI CEL MAI ELEMENTAR SI BANAL LUCRU : – CU HOTII . CU CRIMINALII SI CU ERETICII NU SE TRATEAZA . NU SE DISCUTA SI NICI NU LI SE FAC CRITICI SAU SFATURI PENTRU CA EI PUR SI SIMPLU NU AU ORGANUL BIOLOGIC PENTRU RECEPTAREA SI INTELEGEREA ACESTORA . NU AU EFECTIV CAPACITATEA NATURALA / MENTALA / FIZICA / BIOLOGICA / MORALA / INTELECTUALA DE A ASIMILA ASA CEVA . DECI SCHIMBATI TOTAL TACTICA SI METODELE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.