Proiectul de țară: «România Hibereernaaalăăă»

1

Am găsit știrea asta: președintele Israelului le citește copiilor povești, și, odată cu ea, soluția pentru a trece prin pandemie …ca printr-un vis: Iohannis spunând povești la televizor și radio, de pe toate posturile, permanent, 24 din 24, în direct și în reluare …Iar de fiecare dată când ar termina de rostit „România nooormaaalăăă”, întreaga națiune ar cădea pradă celui mai profund somn, ceva precum în moartea morții. Așa … costurile vieții reduse la minim, interacțiunile sociale, de asemenea, numai somn! O vegetare cvasi-deplină!

Știți cum a fost? Ca atunci când simți cum parcă întregul univers concură și conlucrează într-un punct, la planul tău: Iohannis povestind nu numai pentru copii, dar adaptat pentru adulți: cu Merkel Cozânzeana, UE Zâna cea bună, Comisia Europeană Alba ca Zăpada și el unul dintre pitici, Putin Zmeul cel Rău, PNL-ul Harap Alb. Le-am ascultat și până acum, dar acum narate cu ceva mai mult lirism, figuri de stil și limbaj specific… Ar induce o somnolență națională care i-ar atinge chiar și pe cei mai colerici. Nimeni nu ar scăpa de hibernare!

Nu știu, poate sunt doar eu, dar mi se pare un adevărat proiect de țară, primul realist și viabil pentru următoarea perioadă. Să-i spunem «România hibeeernaaalăăă».

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.