Calea omului (1)

0

România profundă este îngropată sub un munte de impostură. Actori de duzină joacă roluri de doi lei, după un scenariu de doi bani. Nimic dinlăuntrul vieții profunde a ființei omenești nu răzbate dincolo de epiderma discursului politic, nimic cu adevărat viu nu străpunge stratul gros de clișee. Cei care vor să conducă milioane de oameni sunt, în mod evident, ființe care nu și-au condus propriul spirit, propria conștiință nici măcar câteva mii de clipe… Cum să fim încrezători că vom ajunge să culegem fructe vii, câtă vreme sub ochii noștri sunt puse în cernoziom semințe de plastic!?

Dacă România a ajuns cum a ajuns, dacă aici, de decenii, prind toate experimentele fabricate în laboratoare dinăuntrul și din afara țării – toate acestea au un singur motiv: aici e teren viran, aici nu există încă o construcție socială solidă. Dacă nu avem SENS și ROST, de ce ne mirăm!?! Când vom trezi sufletul și spiritul acestui popor, atunci vom exista cu adevărat pe harta lumii. Acum, oricât am vrea să ne iluzionăm, NU existăm, suntem doar un contur pe o hartă…

Este complet lipsit de sens să mai reiau ce am scris și am vorbit in ultimii ani referitor la experimentele la care a fost supus poporul român. Important e doar ce facem de aici înainte. La nivel profund, România va fi o Țară a Omului sau nu va mai fi deloc. La fel și lumea cea mare…

Ridică-te, omule, ridică-te deasupra oceanului de superficialitate în care te-au aruncat și în care plutești spre beneficiul celor care te vor anesteziat, lipsit de spirit viu, lipsit de tine!

Fie să FIM!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.