Comisia Europeană și România autonomă

4

„Însă nu putem să ne facem că nu vedem cum PSD este evident în situația de a promova anumite acte administrative, legi, care vin să ducă la autonomia Ținutului Secuiesc, ori așa ceva este pur și simplu neconstituțional și nu voi tolera apariția unor astfel de legi” – Klaus Johannis

România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Asta în Constituție. La articolul 1. Adică pe hârtie. Acolo a rămas independența. Închisă! Pentru a fi protejată! În realitate, în locul ei, România, teritoriu al UE, are acum Comisia Europeană. La Bruxelles. În România, „guvernează” și „conduc” doar subordonații. Cu Comisia Europerană deasupra, în jur, în cuget și pe buze. Veșnic! Președinte, Prim Ministru, miniștri și deputați se folosesc de numele ei în permanență. Justificare. Scut. Parafa. Binecuvântare. Bilet de voie și permis de trecere. Garanție. Decizie. Recomandare. Ordin Imuabil – Comisia Europeană. Mereu și în orice domeniu.

Imigrație: „Decizia Comisiei Europene pentru relocarea a 120.000 de imigranți. Conform deciziei, România primește 2.400 de persoane” – Klaus Johannis, președinte.

Pensii: Preocuparea Comisiei Europene față de intenția de creștere a pensiilor cu 40%. „Am trimis Comisiei Europene… care este planul nostru pentru readucerea deficitului în limitele stabilite de tratatul UE” – Ludovic Orban, premier.

Covid: „În analiza referitoare la eventualele măsuri de relaxare a restricțiilor se va ține cont de recomandările Comisiei Europene” – Nelu Tătaru, ministru.

Agricultură: Guvernul interzice prin ordonanță militară exportul de produse agroalimentare. Pentru ca România să nu rămână fără produse de bază. Comisia Europeană își exprimă dezaprobarea. Ministrul de Interne anunță că prin ordonanța militară nr. 9 a fost anulată interdicția privind exportul de cereale și produse alimentare.

CFR Marfă: „Comisia Europeană a constatat că operatorul de transport feroviar CFR Marfă a primit un ajutor de stat incompatibil …în consecință a cerut României să recupereze de la companie ajutorul ilegal și dobânzile aferente …Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat că decizia Comisiei Europene este din vina guvernului PSD”.

Politică externă: Prin vocea lui Federica Mogherini, șefa diplomației europene, Comisia Europeană se pronunță împotriva intenției SUA de a-și muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. „Ambasada României nu va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim” – Klaus Johannis , președinte.

Mediu: „România nu arată bine nici climatic, nici economic. Revoluția Green Deal – pactul ecologic gândit de Comisia Europeană va produce schimbări în fiecare aspect al vieții noastre: de la îmbrăcăminte până la hrană, de la călătoria cu avionul …și până la curentul electric pe care-l consumăm, absolut totul se va schimba” – Carmen Avram, europarlamentar PSD.

Imigrație, Pensii, Pandemie, Agricultură, Companii românești, Economie, Politică Externă, Mediu, samd. Comisia Europeană decide, dezaprobă, stopează, sancționează, recomandă, interzice, orientează, trasează, proiectează, revoluționează. Demult. Gândește pentru toți. Schimbă, dacă e cazul, absolut totul. În România. Suverană și INDEPENDENTĂ!

E liniște! E bine!

În aceste condiții, și momente, în România, teritoriu autonom al UE, Ținutul Secuiesc vrea, și el, autonomia! Vrea să fie ca România! Scandalos! Neconstituțional! Intolerabil!

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. Mai oameni buni…am un mesaj, dar pentru maghiari : singurul pamant unguresc din ROMANIA, este cel care se vinde ca substrat de gradina in magazinele de bricolaj.
    Si cu asta am terminat!
    Sa retina lucrul acesta!!!!

  2. Dacă în fruntea țării ajungeau alt fel de oameni poate astăzi nu eram la coada UE…! ? Vecinii noștri sârbi, au trecut printr-un război cu mari pierderi, nu sunt membri UE și au realizări mai mari decât noi … Aceasta se datorează in principal faptului că patriotismul nu a fost demitizat, populația a fost și este educată in spiritul dragostei față de țară , oficialitățile se “bat” pentru p rincipiile lor naționale in comparatie cu ce-i ce au fost și sunt la putere în România…! Fiți atenți la bulgari că de unguri nu putem nici să ne atingem…Balanta comercială in defavoarea noastră față de Ungaria, țară cu jumătate din populatia Romaniei, fără resurse importante dar controlează deja o parte din ale noastre…, nu dă de gândit la nici unul din “marii” noștri politicieni ! ! ?

  3. ROMANI, ROMANIA ESTE APROAPE O COLONIE A U.E. !
    ESTE EXTREM DE IMPORTANT SI DE VITAL SA IESIM URGENT DIN ACEASTA MIZERIE SI CLICA CRIMINALA NUMITA U.E. !!! ACUM , NU MAI TARZIU, ALTFEL VOM DEVENI SCLAVI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.