«Out Of Shadows» («Ieșirea din Umbre»)

1

Documentarul «Out Of Shadows» («Ieșirea din Umbre») ridică vălul de peste modul în care mass-media și industria cinematografică, în special cea de la Hollywood manipulează și controlează masele răspândind propagandă prin tot conținutul de filme, știri de la televizor sau ziare. Scopul este trezirea la realitate a publicul larg, aruncând lumină asupra modului în care a fost și este mințit și „spălat pe creier” de un inamic ascuns, cu o agendă sinistră.

În România ne plângem de influența serviciilor care direcționează viața politică și o manevrează pe cea media, cu o influență astfel covârșitoare asupra vieții sociale, a aspectelor de fiecare zi a traiului nostru. Dar trebuie să știm și despre influența, de fapt patronajul CIA asupra Hollywood-ului și să încercăm să-i realizăm consecințele, inclusiv asupra modului nostru de a gândi și de a trăi, de a percepe realitatea.

Proiectul în urma căruia a fost realizat acest film este rezultatul a doi ani de multă muncă, transpirație și multe lacrimi a unei echipe de filmare profesionistă. A fost produs și finanțat în mod independent și este disponibil pe mai multe platforme diferite gratuit pentru oricine îl poate urmări.

Oameni de bună credință, cu adevărat, au realizat acest film documentar cu unicul scop de a scoate adevărul la lumină.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.