„Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust”

14

Preotul Constantin Necula, profesor universitar doctor și consilierul Mitropolitului Ardealului Laurenţiu Streza, a criticat în cadrul unei conferinţe faptul că autorităţile române nu fac nimic pentru a salva Institutul «Cantacuzino».

„Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios! Ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul ‹Cantacuzino› ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula.

Preotul Constantin Necula a vorbit în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o la Bucureşti despre situaţia Institutului «Cantacuzino», unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume în perioada comunismului, vreme în care pe poarta institutului ieşeau lunar până la 3 milioane de doze de vaccin.

„Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate… Asta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, a spus părintele Constantin Necula.

Loading...
loading...

14 COMENTARII

 1. Parinte , nu mai dezinformati !
  Institutul Cantacuzino nu este desfiintat , dar nu îndeplinește condițiile pentru a produce vaccin care să fie distribuit populației.

  • Dar întreb eu, una care nu știe foarte multe in domeniu, când am fost noi vaccinați îndeplinea condițiile de funcționare și făcut vaccinuri, acum nu mai….de ce? Copiii noștri sa fie plini de alergii și dermatite de la cele aduse de dincolo nu? Pediatrii Alergologii dermatologii psihologii psihiatrii trebuie sa mănânce și ei nu? Pe vremea mea de copil nu am văzut atâția medici clinici și farmacii ce vedem acum….ca nu am avut nevoie…deci nu mai criticati pe cei ce spun adevarul in fata…

 2. „Eu nu sunt ardelean fără maghiari și germani lângă mine. Punct. Că ăștia m-or pus să învăț să predic, m-or învățat să fiu spălat la slujbă, să nu devin ortodoxie puțâtoare, m-o obligat să-mi construiesc luminos bisericile, să conștientizez valoarea scripturii… Fie vorba între noi, credeți că la întâmplare a apărut traducerea Noului Testament la Alba Iulia? Asta-i slava lui Dumnezeu pentru noi, ne-am crescut unii pe alții.”

  „Le promit tinerilor că, la primul concert rock din Piața Mare, voi fi alături de ei, în sutană și cu crucea la gât. Este o muzică pe care o ascult uneori și care mă liniștește. Dar, mai presus de asta, vreau să le arăt tinerilor că întotdeauna voi fi alături de ei. ” http://www.turnulsfatului.ro/2015/11/06/slujbe-pentru-victimele-de-la-club-colectiv-la-primul-concert-rock-voi-fi-alaturi-de-ei-in-sutana-si-cu-crucea-la-gat/

 3. Ce prostie! Institutul nu e desfiinţat, dimpotrivă, a fost trecut în subordinea armatei tocmai pentru a fireadus “la viaţă”!
  Văd că nu a fost dată ştirea când domnul acesta, preotul Constantin Necula, a căzut în cap! De când umblă cu alaiul (sponsori, afacerişti şi alte cutre) la aldămaşuri cu spectatori prin ţară, unde biletul este minim 50 de lei, nenicul a luat-o pe arătură şi se bagă unde habar n-are!
  Vezi-ţi lăcomilă de cele “sfinte” şi dumnezeieşti, că la alea lumeşti sunt alţii puşi să le descâlcească!!! Acum se crede şi medic, şi prim ministru! Oare zeu nu se crede?! Încitarea la anarhie nu este oare infracţiune?! Nu are nimeni a-l întreba “una-alta” pe sinistrul ăsta???

 4. Cu tot respectul meu pt dl Preot Nicula… aici a sarit calul.

  Nu stie Medicina / Farmacie nici de pe net sa ia un nota 4 si nu stie Economie Finante nici de nota 3.

  Nu are calificarea sa vorbeasca de Institutul Cantacuzino si nici de vaccinurile cumparate de la marii producatori de Ministerul Sanatatii.

  Cred ca nu a citit nici presa sa isi aminteaca cum IC a esuat sa isi faca standardul GMP acum 10-15 ani.

  A citit niste idiotenii conspirationiste, a fost manipulat si a dat glas unei emotii personale *.

  * Da, si eu am emotia asta, as vrea productie Romaneaca in multe domenii, dar sunt REALIST ca nu se poate peste noapte … eu sunt educat !

  Jenant de jos coboara dl. NICULA.

  Trufia nu iarta pe nimeni.

  Chiar si oameni mareti ca Pr.Nicula cand ies des in fata multimii ce le soarbe vorbele o “iau pe ulei”.

 5. TOT CE SE PREGĂTEȘTE E MALEFIC, O DICTATURĂ MILITARĂ-MEDICALĂ IMPUNE CONDIȚII CU CONSECINȚE DEOSEBIT DE NEGATIVE PT. OMENIRE !!! DOAMNE AJUTA-NE SĂ NE RIDICĂM DIN DISPERARE PRIN STRATEGII ÎNȚELEPTE !!!

 6. Ce spuneti parinte..ce vaccinuri va trebuie, indignati oamenii la post si rugacine,nu vaccinuri! Nici un vaccin din lume nu va salvează..doar bunul Dumnezeu!Parintele Iustin Parvu a zis nu acceptam vaccinul..prea mult modernism strica atentie sa nu căderi in apostazie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.