Virusul cel mai periculos…

0

Bine, Orban s-a autodenunțat la Poliția că a încălcat legea fumând, fără mască și nedistanțându-se social, toate în spațiu închis, și i-a contaminat pe ceilalți din fotografie cu sinceritatea asta …forțată. Dar eu țin să avertizez, ca analist politico-sanitar, că de abia ăsta e marele pericol, un posibil debut de criză politico-economică răvășitoare! De abia dacă devine contagios autodenunțul la politicienii români, să mai ajungă virusul ăsta și la pesediști, ne-am dat dracu!!

Cu Covidul a fost jucărie. Virusul ăsta ar umple pușcăriile, cum corona nu ar fi putut cu spitalele. Intrăm într-o „criză de leadership”, cum vor spune analiștii, cu epicentrul la Jilava. Până la sfârșitul anului se umplu spațiile închise de acolo, nu mai are cine conduce și nici pe cine alege poporul.

Rugați-vă …dracu, să nu fie contagios autodenunțul lui Orban, mai mult decât la ceilalți miniștri din încăpere, că ne paște mare nenorocire!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.