CoVide et impera!Scurt bilanț intermediar al Panisteriei

4

Avocatul Dan Chitic explică într-o postare pe Facebook cum va arăta lumea post pandemie, enumerând, în șapte puncte, cele mai semnificative și dramatice schimbări pe care oamenii le-au suportat și le vor suporta de-aici înainte. Schimbări și adevărate premiere în istoria umanității, impuse de elitele politice și Organizația Mondială a Sănătății pentru a stârpi „terifiantul, înfiorătorul, perfidul și criminalul CoVid-19”. Și despre care avocatul spune că „vor modifica iremediabil lumea pe care o știam și care au creat ceea ce numim noua realitate, noua lume postcovid sau, mai pe vechi spus, dar într-o cu totul altă lumină și accepțiune: Noua Ordine Mondială (post plandemonică)!”.

Acesta este textul postat:

„În ultima perioadă, conducătorii înțelepți și iubitori ai țării noastre, alături de luminații lideri ai OMS și ai majorității statelor lumii au luat numeroase măsuri ferme și curajoase pentru a proteja populația de un inamic nou și necunoscut până anul ăsta: terifiantul, înfiorătorul, perfidul și criminalul CoVid-19! Afirmația anterioară este axiomatică și apriorică și e nevoie să fie luată ca atare, neputând fi sub niciun aspect contrazisă sau contraargumentată.

Plecând de la această teză irefutabilă, dogmatizată, voi îndrăzni să fac o scurtă enumerare, desigur incompletă, a schimbărilor dramatice pe care lumea noastră le-a suferit în doar câteva luni, schimbări care vor modifica iremediabil lumea pe care o știam și care au creat ceea ce numim noua realitate, noua lume postcovid sau, mai pe vechi spus, dar într-o cu totul altă lumină și accepțiune: noua ordine mondială (post plandemonică)!

Cum aproape nimeni nu mai are timp și răbdare să citească, o să urmăresc să fiu cât de concis pot:

1. Instituirea terorismului medical de către stat la nivel global: „CoVide et impera!”. Este prima oară în istoria omenirii când toate statele au recurs simultan la teroare ca armă de stat – la teroarea medicală. Apoi este prima oară când toate statele au folosit arma terorii, nu atât împotriva unui dușman extern (cum s-a petrecut atât de des în istorie), ci împotriva propriilor populații. Tot pentru prima oară în istoria lumii frica de străin promovată „tradițional” de toate statele lumii a fost preschimbată în frica de aproapele – „aproapele” devenind străin sub imperiul legii, toate purtând numele de „distanțare socială”. O altă premieră absolută este ruperea oricărei continuităţi între noțiunea de comunitate, popor și cea de stat, statele urmărind și instituind politici de dezagregare a țesutului social și favorizare a individualismului – teza oficială dogmatizată ca fiind unica soluție de supraviețuire a speciei este izolarea.

2. Limitarea libertății de credință, și al dreptului la libertatea de conștiință. Niciodată, repet – niciodată în istoria omenirii, întreaga populație umană nu a fost împiedicată la nivel global să se închine divinității, fiecare în felul lui, conform propriilor convingeri. Niciodată creștinii (ortodocși, catolici sau reformați) nu au fost toți împiedicați să intre în biserici și să celebreze Învierea, indiferent că vorbim de Ierusalim, Constantinopol, Vatican, dealul Patriarhiei sau Văscăuți. De același tratament au avut parte și mozaicii și musulmanii (să amintim că Mecca a fost închisă sau că mai ieri, în preziua Bairamului, în Izmir, din minaret cânta Bella Ciao?), hindușii și budiștii – care tot de către pandemie au fost împiedicați să se bucure de ziua lui Buddha.

3. Controlul strict al populației – niciodată în istoria umanității omenirea nu a fost mai strict controlată decât în ultimele luni. Interdicția de a părăsi locuința a făcut ca întreaga comunicare personală sau de afaceri să se facă aproape exclusiv online, ceea ce a dat ocazia „gardienilor lumii noastre” să afle tot, absolut tot, la nivel de detaliu, chiar și puținul pe care nu-l știau deja. Pe de altă parte, interdicția de a părăsi țara a făcut imposibilă comunicarea directă, nemediată și necenzurată a informațiilor între popoarele lumii, ceea ce e un alt fapt fără precedent. Și nu, online-ul nu suplinește comunicarea directă, cu atât mai mult cu cât cenzura a devenit o politică globală. Nu în ultimul rând, lupta împotriva coronavirusului a justificat îndesirea camerelor de supraveghere stradală și apariția, tot în premieră, a camerelor termice.

4. Anihilarea dreptului la liberă exprimare. Este prima oară în istoria lumii când, la nivel global, libertatea presei a fost suprimată. Niciodată până acum nu a existat o unanimitate într-o anumită privință, oricare ar fi fost ea, în rândul jurnaliștilor de tot felul și din toate colțurile lumii. Orice poziție contrara dogmei de stat e de îndată sufocată, marginalizată, ridiculizată, și cu siguranță plătită de adversarii ideologici: în lumea „civilizată”, „ereticii”, scepticii întru ale covidului sunt plătiți de ruși, chinezi și alte neamuri aflate pe „axa răului”, iar în cealaltă parte de lume, jurnaliștii infideli covidului sunt corupți de vestici, desigur.

5. Pauperizarea populației. Plandemonia, pardon ‒ pandemia, a justificat nu doar tăierea temporară a unor venituri și suprimarea multor joburi la nivel global, ci constituie premizele unei noi epoci ‒ telemunca, ce va fi dublată în curând de robotizarea posturilor efective de lucru. Totul pentru evitarea „contaminării”, evident. Doar că telemunca va fi inevitabil mai prost plătită, iar robotizarea și automatizarea (deja începută ‒ vezi casele de marcat automate din hipermarketuri) vor duce la limitarea locurilor de muncă și scăderea presiunii asupra angajatorilor de a mări salariile. De unde sărăcia endemică ce ne va paşte și după criza economică de proporții biblice ce abia a început.

6. Eliminarea la minim a serviciilor sociale și a asistenţei medicale. Precum ați auzit, deși numărul morților cu covid e „înspăimântător”, mortalitatea la nivel național, și veți vedea, la nivel global, va fi în scădere. Asta deși enorma majoritate a spitalelor a fost „rezervată” covidienilor. Se spune mai puțin că peste tot în lume spitalele de „linia a doua și a treia” au rămas absolut goale! Și totuși… deși cu morții cu covid, mortalitatea a scăzut… deci spitalele acelea care acum sunt goale vor putea fi închise. Și se vor închide. Vor fi înlocuite cu niște planuri amănunțite de preschimbare a diferitelor clădiri publice și stadioane în spitale de campanie. La fel și cu școlile. Teleînvățătura dă deja rezultate „fenomenale”, promovabilitatea fiind unanimă, desigur, motiv pentru care viitorul învățământului îl pregustăm chiar acum.

7. Îndatorarea statelor națiuni. „Dezastrul economic iminent”, ce ne este profețit de prea multă vreme ca să nu vină cu certitudine, face deja ca țările, statele națiuni, să se îndatoreze într-o viteză nemaivăzută până acum. De la cine? Păi… de la cine are banii: de la marea finanță mondială multi și trans națională. Finanța globală și globalistă. Care va exercita în curând un control absolut asupra guvernelor statelor.
Și toate astea pentru doar aproximativ 500.000 victime la nivel global (nu discutăm acum și aici despre modul de raportare al victimelor!), respectiv mai puțin de 0,006% din populația lumii. Mii de ani de construcție socială prin contribuția directă a miliarde de persoane pe cale să fie, dacă nu anihilată, în mod sigur șubrezită de „oamenii noștrii de stat”… și asta pentru pierderea a doar 0,006% din populația lumii! Spun „doar” nu pentru că viețile pierdute ar fi puţine sau lipsite de importanță, Doamne ferește! Spun „doar” pentru că fără intervenția luminată a conducătorilor noștri numărul victimelor ar fi fost mult mai mare, desigur!

Şi oricare ar fi fost impactul virusului, mă întreb: merită viața trăită de către om dacă viața nu mai e variată… și dacă omul nu mai e om?

Desigur, toate astea merită dezvoltate și analizate teologic, filozofic, sociologic și constituțional, fiecare în detaliu. Cu argumente și contraargumente. Dar cine mai are timp să citească?
Căci timpul se grăbește groaznic cu noi, cu fiecare în parte, dar și cu toți împreună!

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. Încă din luna aprilie profesorul – specialist în economie – Michel Chossudovsky a informat cititorii că lumea post Covid-19 nu va mai fi la fel: https://www.globalresearch.ca/towards-a-new-world-order-the-global-debt-crisis-and-the-privatization-of-the-state/5709755
    Prin urmare, citim, înțelegem, intuim și ne așteptăm la ce poate fi mai rău! Partea de final a expunerii mi se pare interesantă: ”Şi oricare ar fi fost impactul virusului, mă întreb: merită viața trăită de către om dacă viața nu mai e variată… și dacă omul nu mai e om?” – Aș zice, că în astfel de cazuri ne este testată credința. Iar a trece testul înseamnă a trăi și a rămâne în luptă, a ne menține vii, inclusiv sufletește, a ne păstra credința, iubirea și speranța, încrederea nestrămutată în sensul bun și profund al Voii Divine. Ne putem “sinucide” (fizic sau sufletește) și indirect, prin simpla abdicare interioară, prin pierderea încrederii și speranței în măreția, puterea și formidabila ingeniozitate a ”Doctorului” sufletelor și trupurilor noastre. El regenerează și învie, pentru că nu e doar Calea, ci și Viața. În acest fel gândesc răspunsul la întrebare. N-o fi filozofic, n-o fi teologic, dar știu că lupta cu adversitățile, suferințele și neputințele este focul cu care trebuie să ne botezăm. N-avem de ales!

  2. Un virus in plina vara” (de Tia Serbanescu).”…parlamentul a reusit sa voteze o lege a carantinei,perfect vulnerabila…”___—-___Un virus in plina vara…”Nimic de zis subtila abordare, si nu-neaparat- pentru titlu, care -evident- face(voalat) cinica*** parafrazare la “Un suras in plina vara”, popularul film romanesc, subtilitatea deriva din faptul ca NU se scrie niciun cuvant despre aceasta parafrazare amintita, cea ce presupune ca autoarea cunoaste psihologia romanilor si stie ca acestia o vor face singuri, fara a putea sa o o arate pe ea ca fiind insensitiva, cinica…Numai ca realitatea este cu mult mai serioasa decat acest mici truc literar, pana la urma titlul este f bland, realul titlu ar trebui sa fie “Un ranjet in plina vara”, sau “si mai si”, “Un virus/un ranjet, pentru toate sezoanele”, pentru ca -iata!- au trecut 3 sezoane si molima nu da niciun semn de reducere, dimpotriva, se pare ca va prinde si toamna cea ce sugereaza ca nici iarna urmatoare , lucrurile nu vor sta mai bine, de unde se poate scrie (de oricine) un alt articol cu titlul “De-as mai duce-o pana la toamna”…pana una alta, realitaea -pe mapamond – chiar a devenit zguduitoare,solutia trebuie sa fie lupta corp la corp( si nu neaparat corp la anticorp), adica toata planeta in lockdown si cateva serii de dezinfectii la fel de planetare, cea ce vor reduce masiv din trilioanele de colonii de virusuri, devenite zburatoare si -in consecinta- depistabile chiar si la fiecare 10 m distanta, in aglomeratiile urbane si poate la o suta metri in mediile nedense, dar totusi sansa de a se intalni virusul cu omul, este considerabil crescuta, de unde masurile individuale de protectie devin obligatorii, mai ales purtarea mastii faciale, altfel cateva versuri din “Seasons in the sun” vor deveni f. f. adevarate: “Goodbye my friend it’s hard to die When all the birds are singing in the sky Now that spring is in the air Pretty girls are everywhere Think of me and I’ll be there…”(Terry Jacks-adaptare dupa “Le moribond”-de J.Briel, Belgia), pentru ca-cum spuneam peste o luna in urma, aceasta recrudescenta este o adevarata “Cruciada a copiilor”, chiar daca a mai-tinerilor…(***desi pare gruesome, arta-inclusiv a scrisului-uzeaza de multe ori de asa ceva, tocmai pentru a transmite mesajul necesar…Foarte necesar…)///
    -II-
    “…Exceptari,: casatorii, decese, precum și cele care trebuie să facă tratamente medicale …”___—–____ asta ar fi singura exceptie ce trebuie admisa. si numai daca este vorba de o boala grava, altfel, casatorii, decese, etc., nu are sens, acele persoane pot raspandi virusul la fel de bine ca oricare alta categorie… In special CA: “Cercetatori britanici: Pandemia COVID-19 va continua multi ani si un vaccin nu o va elimina.___—-___ este o presupunere facuta si de mine cand am vorbit despre cartea „O suta de ani cu coronavirus”, insa „nu se stie niciodata”, cea ce pare deja clar, este faptul ca acest virus nu este distrus de caldura si UV*** prea usor si-deasemeni- ca imunitatea celor trecuti prin boala este doar de cateva luni, existand cazuri f. sigure(si inca de cadre medicale) , care au trecut prin boala 3 luni in urma, s-au vindecat si-acum- s-au reinfectat din nou…Sa speram ca vaccinurile in lucru, macar unul, va fi mai bun decat situatia naturala, a trecerii prin boala si -astfel- va conferi o imunitate totala sau macar pe cativa ani…(*** motiv pentru care am sugerat la OMS sa „inchida” toata lumea/planeta,pentru 15 zile, timp in care se vor face 3 dezinfectii planetare, singura modalitate de a lovi -mortal- in trilioanele de colonii de virusi, care s-au raspandit in toata lumea….)

  3. OMS: Coronavirusul, cea mai severa situatie de urgenta de sanatate cu care ne-am confruntat la nivel global.(…)___—–____ daca nivelul este “global”, nu asa ar trebui sa fie si raspunsul, adica sugestia pe care le-am trimis-o pe 9 Iulie, anume “inchiderea” intregii planete, sincrona, si respectivele dezinfectii (+) oriunde , dar incepute la aceiasi ora, chiar daca la unii va fi 6 dimineata, la altii 6 seara…E precum dezinsectia si deratizarea unui bloc, SE FACE in aceiasi zi, astfel(prelungita pe zile), da sansa insectelor si rozatoarelor sa se retraga in zona netratata, iar peste noapte se vor intoarce si in zona tratata, dar care -dupa ore-le permite supravietuirea, chiar daca au pierderi mari… Cred ca este simplu si de cel mai simplist common sense (judgment, sense, and wisdom)…

  4. ” Nelu Tataru: Suntem intr-un context de transmitere comunitara accentuata. Orice transmitere aerogena se poate intampla in orice moment in care exista aglomerare urbana.(…)-2) In Iran , la fiecare 7 minute o persoana decedeaza din cauza COVID-19(…)___—-___ Iar in Peru-confirmat-( dar si in alte tari)-numarul deceselor a fost mistificat, chiar la jumatate…Important este ce am spus cateva zile in urma, “gripa” a devenit puternic aerogena si -dadeam niste cifre(poate f. aproape de realitate)- zece metri in spatiile urbane si 100 m in zonele mai putin dense, deci in aceste zone, risti sa “iei boala” chiar daca nu este nimeni bolnav(sau doar purtator) imprejur, pentru ca volumul de virusi este atat de mare si atat de dispersat, incat atmosfera respirabila imediat( intre zero si cativa metri inaltime) contine o anumita cantitate de virusi, sau este destul de probabil ca “o pala de vant” poate aduce respectiva entitate , in 2 secunde, de la o distanta de sute de metri…Cu atat este mai acuta situatia cu cat nu se intelege ca lupta pe zone, judete, localitati, tari etc.(chiar pe continente), a devenit inefectiva, tocmai datorita acestei cresteri in volum a coloniilor de virusi, care sunt purtate, in minute, la zeci de km. distanta, solutia fiind aceiasi, SINCRONIZAREA INTREGII PLANETE in “inchidere”, macar pt 15 zile, perioada in care se vor face dezinfectii repetate(+,+-plan detaliat), absolut oriunde, inclusiv in cel mai mic catun, care nu are niciun bolnav sau atestat pozitiv…Masurile aiurea luate in Romania, dovedesc ca, conducerea tarii a pierdut orice control, ori este total criminala…”(PS – in atari conditii, PURTAREA OCHELARILOR LARGI-sau vizieta- devine un factor de mare protectie, infecarea conjunctivala a devenit cea mai importanta, purtarea mastii, reducand-o pe cea respiratorie…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.