CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA

5

După criza sanitară va urma o criză economică. Severă.

A și început, pentru că stau închise magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Multe fabrici sunt și vor rămâne închise, poate se vor închide și altele. Sunt oameni care vor rămâne pe drumuri. Sunt oameni care se vor întoarce din străinătate pentru că nu mai au unde lucra, și vor fi la rândul lor pe drumuri.

Nu vor mai fi bani pentru școli, spitale, străzi, pensile părinților și bunicilor noștri.

Dar lucrurile nu trebuie să se întâmple așa. Stă în puterea ta să schimbi acest scenariu. Stă în puterea noastră să întoarcem din drum pierderile de locuri de muncă, să deschidem fabricile, magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Fă-ți un obicei. Cumpără Fabricat în România, în fiecare zi, oricât de mic ar fi acel lucru. Un kilogram de mere. O conservă de murături. O masă pentru casă ta, o cutie de vopsea pentru casă ta. Măștile și produsele dezinfectante de care de acum înainte vei avea nevoie. O cămașă, o pereche de pantofi. O carte. Orice.

Asta este solidaritatea de care noi românii trebuie să dăm dovadă. E un altfel de a dona, ne donăm banii înt-o investiție pentru a relansa economia României. Devenim acționari la viitorul țării care ne va da, la schimb, un viitor pentru noi.

Uită-te pe etichetă și asigură-te că este Fabricat în România. Chiar și dacă este mai scump, Cumpără Fabricat în România.

Fii sigur că se declanșează o reacție în lanț la capătul căreia unul sau mai multe locuri de muncă sunt salvate. Mai mult, cu fiecare lucru cumpărat din nou și din nou, se vor crea locuri de muncă . Poate chiar pentru un membru din familia ta, pentru un prieten, pentru o cunoștință.

Și banii care circulă vor rămâne în România pentru școli, spitale, străzi, pensii. Poate nu îți vine să crezi, dar chiar este așa de simplu.

Încearcă începând de mâine, și fă-o în fiecare zi, Cumpără Fabricat în România în fiecare zi.

Ai de acum încolo în fiecare zi șansă să dai României un alt scenariu, o altă direcție, un alt viitor.

CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA.

Îți mulțumesc.

Dr. Dragoș Damian

Loading...
loading...

5 COMENTARII

  1. E foarte important.Ne-am obisnuit de la revolutie sa consideram tot ce vine dinafara mai bun ,dar nu e adevarat si in plus e foarte patriotic sa incurajam romanii.

  2. idea nu este noua, dar binevenita ca imbold, in fond ASA S-A RIDICAT Korea de Sud, din anii ei de nenorociri, si -iata!- a ajuns printre primele 20 de mari puteri economice ale lumii si chaiar varf in anumite domenii…Insa-sa fie clar- nu numai prin acest act dar si printr-o lupta impotriva coruptiei fara precedent si egal in lume, sute de persoane din cele mai inalte nivele- inclusiv presedinti- au foat depuse in inchisori , pe termene lungi si fara drept de apel, tocmai pentru ca au fost demonstarti a fi banditi, hoti si pentru ca societatea a inteles ca putregaiul de la cap, se intinde cel mai repede si usor si poate distruge o intreaga natie…Numai ca nu se intampla asta si in Romania, unde banditismul si parazitismul institutionalizat si legiferat( chiar de ei!)-dublat de retorici fara substanta, dar care merg!- troneaza pe post de virtute suprema,ca mai jos: Ludovic Orban: Guvernul va ataca la CCR legea privind dublarea alocatiilor, nici pensiile nu vor creste cu 40%…”____—–____ Acest individ de nimic minte f. profesional, el merge pe idea ca romanii inca mai cred ca Romania este tara unde se traieste intr-o utopie a egalitatii, dimpotriva , Romania este una dintre cele mai polarizate(economic-adica baza a orice) tari din lume, nici macar un singur procent din populatie(conducerile), dispun de sute si sute de miliarde euro(ca valoare dar si -masiv- ca si cash), in timp ce asa-zisa si mult-trambitzata “clasa medie”, abia daca aduna 15-20 de procente, imensa majoritate a populatiei fiind -realmente- saraca, iar aceasta cu atat mai mult cu cat Romania are resurse naturale peste medie si, cu atat mai mult cu cat superbogatii au devenit asa de bogati, prin FURT din visteria tarii si nicidecum ca in alte tari unde -desigur- exista si multimilionari si miliardari, dar macar s-au ridicat prin propria munca, idei, etc., la noi 99% dintre milionari si miliardari sunt devalizatori legalizati de ei insasi sau de conducerile tarii, care au primit-si ei- cota-parte din talharie…iar acest orban este unul dintre ei, care , desi stie realitatea, merge pe idea ca” cum au furat cei dinainte, noi de ce nu am face-o?” el stie ca si alocatiile se pot dubla si pensiile pot creste si cu peste 50%, dar NU trebuie gandit per asamblu ci diferentiat, adica cresteri de pensii (cu 40%) la categoria de pensionari cea mai de jos, de pe fundul grilei, cu cateva procente urmatoarea grupa, pana aproape de actuala pensie medie, INSA banii trebuie sa vina din economiile obtinute prin ELIMINAREA TOTALA a pensiilor speciale, din reducerea rezonabila a salariilor super, la stat, din scaderea drastica a parazitismului din administratie, reducerea armatei, masiv si, scoaterea popimii de la plati bugetare, in totalitate, cat si alte masuri de real bun-simtz, insa acest orban, catzu si ihan sunt culmea mesimtzirii, asa ca nu exista speranta, decat daca un grup de cetateni hotarati trec la masuri radicale…

  3. Mihai Voicu (PNL), achitat definitiv, după ce inițial primise 3 ani de închisoare pentru corupție
    ( 22.06.2020)(…)____—-____ nici nu a cantat cocosul de 3 ori si -gata!- confirmarea a si aparut, e clar ca orban& comp. au mai multe devize pe care le urmeaza cu sfintenie, acum merg pe ” Vin ai nostri, scapa ai nostri!”, asa-zisa justitie romana s-a adaptat imediat, penelistii sunt gasiti nevinovati , exact in pofida la propriilor decizii de ieri…

  4. Relansarea economiei nu se face cu murăturile sau cu magiunul. Fabricile care aduceau profit în trecut au fost distruse (fabrici de utilaje, de mașini, de tractoare, autocamioane, autobuze, uzine din industria siderurgică și metalurgiei, combinate chimice etc), minele industriei extractive. Etc etc etc. Unii ar spune că erau energofage, așa era atunci. În 30 de ani puteau fi modernizate de 10 ori. Însă a fost mai importantă demolarea lor pt ca unii să nu mai aibă concurență, iar alții să se îmbogățească pe seama primilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.