Iar v-a scăpat esențialul…

0
300300

Iar v-a scăpat esențialul, ca de obicei! D-ați-o dracu! Ce spune poza aceasta cu miniștri mocani liberali bând și fumând în stâna cea mare, clădirea guvernului, care fotografie a fost peste tot, deci ce spune în primul și în primul rând e că serviciile de informații s-au săturat de ei.

De aceea au băgat poza pe piață! …Hai, mă, ce dracu, tot copii ați rămas?! Liberalii au fost aduși la guvernare și furau prea mult pentru partid, pe cronometru, mă înțelegeți?, pentru că știau că s-ar prea putea să nu mai aibă mult timp la dispoziție pentru asta, și nu dădeau corespunzător către patronii reali ai stânei. Iar serviciile și ambasadele, care le și coordonează, s-au supărat! Adică, „stați, beeeei, da’ cu noi cum rămâne aici?! Ați uitat cine v-a adus acolo?”. Nu s-au ținut nici de angajamente, nu le-au dat port, hidrocentrale, alea… Nu au livrat. Și i-au iritat nervos… Au zis: „Ei, bine, lasă!…”. Și așa au scos fotografia, la momentul oportun: se apropie alegerile. Taman când ar fi bine pentru ei ca turma să se ducă în partea cealaltă, la stâna PSD, fiindcă tocmai terminaseră reabilitarea, curățenia acolo, de suveraniști, de cei cu pretenții naționale, care mai ziceau că ar vrea, într-un vis democratic, să mai rămână ceva și pentru țărișoară, pentru oițe, din jaful capitalist generalizat. I-au măturat pe toți. Și au plantat în vârf numai infiltrați. Deci, nu mai este niciun pericol dacă turma se întoarce în staulul pesedist, din care au fost scoși și izolați ciobanii atașați de pajiști, cu tot cu miorițele lor năzdrăvane, iar cei rămași au promis să fie ascultători stăpânilor reali ai stânei. Altfel nu vedeați voi nicio fotografie de un asemenea impact!

Deci, vă duceți în staulul pesedist, pe stânga, de acum, după ce v-ați nămolit în staulul de pe drepta, că v-au angajat baci dibaci, politruci trecuți prin școlile lor, buni! Sunt tocmai buni …pentru a continua planurile lor: să vândă tot și voi să rămâneți miore harnice, votante și transhumante înspre Vest, ca forță de muncă ieftină și oi cuminți, bine domesticite, „democratic”, piață de desfacere aici tot pentru Vest. Povestea cu marea corupție e pentru creierașii voștri, ca să aveți ce rumega cu ochii-n soare, ciobanii sunt toți murdari și idioți, meschini, bețivi, curvari și nesimțiți. Corupți sunt toți, ăsta e criteriul de selecție! Puteți să credeți și în „democrație”, „libertate”, „toleranță”, ce mai vreți voi, ca să rămâneți o turmă compactă, laolaltă, nu îi deranjează pe ei, puteți să vă ascultați și berbecii media, analiști și filosofi. E foarte frumos! Să aveți și voi la ce visa, că oaia, cât e ea de oaie, are o minte, poa’ să aibe fantezii… Numai să fiți cuminți și să nu vedeți mai departe de pajiștea cea verde… Voi nu aveți nimic de-a face cu organizarea stânei, totul se întâmplă peste vor, doar sunteți mânați într-o parte și alta, prin astfel de imagini și alte moduri de propagandă, de cele mai multe ori mult mai subtile.

Dar puteți să alegeți ce staul doriți, e adevărat. Ei vi le amenajează în prealabil pe toate… Înțelegeți și voi odată cum e cu democrația asta! Trebuie să fie exact așa cum vor ei! Când apare câte un cioban care le pune în pericol cât de cât jocurile și stăpânirea asupra turmelor, fac gălăgie, agitație mare și vi-l înfățișează ca pe lupul cel mare și rău, cel mai crud dușman al turmelor. Și voi vă apucați de behăit „democratic” între voi și de aruncat din copite unii spre alții și de dat cu capul de gardurile staulului. Ăsta e apogeul revoltei și libertății la voi: când dați cu capul de gard. Până vă liniștiți și vă reașezați în șir amețiți. Asta e tot! Se numește „democrație” și așa e aproape peste tot …Vive la liberte! Vive la démocratie! Vive la oierite! Vive la stupidite!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.