O altă greblă istorică

2

Nu, nu este o imagine veche și nici o imagine din fostul lagăr comunist …Cu silă spun: este din Germania de vest.
Când normalitatea se clasifică ca ciudățenie, iar anormalul este glorificat, atunci cad valorile pentru care au luptat și s-au sacrificat generații, Iar din trecut reapar figuri odioase, care cândva ne-au adus în infernul social, pe care îl trăim acum.

Din păcate nimeni nu ne-a avizat, nici prezicerile MAI, nici baba Vanga, că anul 2020 va deveni un iad pentru populația planetei Pământ. Iar oamenii vor începe să se comporte ca foști pacienți al spitalului de nebuni.
Deci, poftim în tot calvarul, ce se întâmplă e că mai apare un alt exemplu:
orașul Gelsenkirchen, vestul Germaniei, instalarea munumentului lui Lenin, așa numitul „conducător al proletariatului”.
Luând în considerare că acum în lume se distrug și se vandalizează monumentele personalităților care cu adevărat au creat și au contribuit la dezvoltarea civilizației, ba, mai mult, ne-au salvat de tirani și războaie, în Germania este în desfășurare procesul invers – este instaurat monumentul lui Lenin-Ulianov, cel ce a instaurat o dictatură sângeroasă pe un teritoriu imens care urma să devină lagărul URSS. O clasific ca o acțiune controversată și umilitoare față de toate popoarele ce au suferit consecințele ideologii bolșevice.
Eu mă întreb: cum e posibil așa ceva într-o țară a carui popor a fost despărțit de un ZID ridicat de urmașii bolșevicilor, un zid stropit de sângele celor care încercat să-l treacă, iar oamenii care reușeau să rămână în viață erau considerați eroi?! Cum e posibil să uiți de oamenii torturați și uciși, deveniți martiri în lupta cu bolsevismul?! Cum să uiți de bucuria reunificării Statului German și distrugerea Zidului de la Berlin?! Iar această bucurie nu ar fi fost posibilă dacă nu cădea comunismul.
Noi, românii, luptăm de-o viață cu ciuma bolșevismului și simbolurile sale, ne îngheață s

sângele în vene când citim despre lucrurile care se întâmplau în închisorile de la Jilava, Văcărești, Sighet, Pitești, Aiud, Râmnicul Sărat, Brașov, Oradea, Galați, Rahova, Suceava , Malmaison, Gherla, Tărgu Ocna, Ocnele Mari, Peninsula… iar ăștia, sub pretextul ”democrației”, lansează un nou produs pe piață – „Lenin reabilitat de normele democratice”.
Peste 3 milioane de români au trecut prin închisorile și lagărele de muncă comuniste, din ei 800.000 morți în cele mai strășnice chinuri.
„Tratamentul în penitenciarul de la Pitesti a fost cea mai teribilă barbarie a lumii contemporane”. Aceste cuvinte au fost scrise de Aleksandr Soljenitin, laureat al premiului Nobel pentru Literatură.
Fiecare stat care a avut ghinionul să facă parte din hora demonică a comunismului născut din bolșevism își are partea lui de istorie sângeroasă, ca o consecință a ideologiei bolșevice instaurate la nivel de stat.
Apropos, parafrazand o expresie, „vrei să te impiedici de un om normal și tot într-un moldovean dai”… Poftim și aici: moldoveanca noastră s-a evidențiat: Irina Timofeeva, care se afla în Köln de 15 ani, a mers la deschiderea monumentului tovarășului, unde, mândră, a depus un buchet de trandafiri… (aici am vrut s-o numesc în toate felurile, dar m-am abținut).
Tare sper că nu trăim în așa numitul apogeu al civilizației. Pentru că știți voi ce urmează după apogeu…

P.S.: Poate contribuim și noi la marasmul din aceste zile – ridicăm un monument lui Hitler, ca mare luptator împotriva bolșevismului.

20.06.20 Gelsenkirchen, vestul Germaniei

Autor: Viorica Răilean

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. Statuia a fost turata in fosta Cehoslovacie, in anul 1957.
    A fost cumparata si amplasata in fata sediului Partidului Marxist – Leninist din Germania..
    Personal nu am crezut ca se va intampla asa ceva in Germania nicio’data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.